Svar på söndagsfrågor del 2

Vilken modell och vilket märke köpte du på dressyrstövlarna?
Jag köpte De Niro, vanliga svarta :) Inget lack, bling eller något. Jag hade garanterat repat sönder lackstövlar, haha... Längar tills de kommer och hoppas att de ska passa som en smäck!

Hej! Tänker ni se på Eurovisionen i år?

Om Sverige kommer med, hehe. Vi ser alltid på Eurovision, men det skulle vara så tråkigt om inte Sverige var med och tävlade. Men är de det - då kollar vi såklart :D 

Vilket var era favoritbarnprogram när ni var små?
Anna: Oj, det var många, haha! Älskade Tom & Jerry, Kalle Anka, Dexters Laboratorium, Powerpuffpinglorna och sen fanns det väl en massa andra utöver det. Sen kollade jag massor på Disney Channel på sådant som Zack & Codys ljuva hotelliv, Hannah Montana och Magi på Waverly place. Det på Disney channel var dock lite senare och inte när jag var "riktigt" liten.
Emma: Mina favoritprogram när jag var barn var nog Dexters laboratorium, Powerpiffpinglorna och Johnny Bravo. Sen blev det Disney Channel när jag blev tonåring och då älskade jag också de programmen Anna nämnde ;) 

Vilka mobiler här ni och är ni nöjda med dom?
Vi har var sin Samsung Galaxy S7, och vi älskar dem! Hade en iPhone förut och den dog så fort det var lite för varmt eller lite för kallt, livsfarligt när man rider ut ju. Nu vet jag inte hur de är idag, men jag kommer antagligen aldrig byta från Samsung :) 

Vem av er är mest kontrollfreak när det gäller stallet eller hästarna?
Jag tror vi båda är på samma nivå när det gäller hästarna. Vi är inga kontrollfreak skulle jag säga, utan rätt avslappnade :) Sen är vi såklart supernogranna med hästarna, men det är inte på någon sjuk nivå haha. 

Om ni hade skaffat hund och fick välja mellan vallhund ( bordercollie, sheltie osv ) som kräver mycket stimulans och träning eller jakthund ( schäfer tex ) som inte kräver lika mycket men är starka och har jakt i sig. Vilken hund hade ni valt och om ni hade valt vallhund, på vilket sätt hade ni gett den, den träning som den behöver för att må bra?
Vi hade aldrig skaffat hund, haha. Det ligger inte i vårt intresse att ha ett till djur som kräver så himla mycket tid. Jag är dessutom i ärlighetens namn lite rädd för hundar. Har suttit i sen jag var liten. Inte små, men mellanstora/stora hundar kan vara skrämmande för mig.

Hej! Vad har ni för inställningar på kameran när ni fotar i ridhus? Älskar er youtube kanal och ni verkar vara så härliga, kram😘❤️❤️
Det är alltid superolika beroende på ljus och allt. Går inte att skriva en manual om vilka inställningar man ska ha, utan man får prova sig fram :) Men vi fotar alltid på manuellt, aldrig på auto. Tack snälla du <3

Vad använder ni för kameror?
Vi filmar våra videos med en Panasonic HD-kamera, Canon Legria mini och GoPro Hero 4 black edition. Sen har vi en Canon EOS 7D att fota vanliga bilder med :)

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: