Sugen på klipp

Alltså jag har gått och blivit SÅ sugen på att klippa av mig håret. Jag tänker typ lång page. Nu ska ju jag gifta mig i år, så jag ska inte klippa av det innan dess såklart, men efter det så kanske håret ryker 15-20 cm. Jag tycker ärligt talat att långt hår är rätt jobbigt, haha. Men å andra sidan så behöver ett kort(are) hår stylas desto mer. Sist jag klippte av mig håret litegrann så kände jag behovet av att använda plattången desto mer. Och sen blir jag så nojig över om jag kommer trivas i det eller inte, haha. Tråkigt att ångra sig när klippet väl är gjort ;)
Hur snyggt är inte detta, liksom?! 

Nu är det ett tag kvar till bröllopet, så jag kanske hinner ändra mig om detta. Men just nu är jag helt galet sugen på klipp faktiskt. Är väldigt sugen på att bli riktigt mörk också, typ svarthårig. Det får också vänta dock ;)

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Hade passat dig hur bra som helst Anna! Färgen längst åt höger, wow!!!

2018-03-23 | 14:15:36
Anonym säger:

Nej. Gör det inte. Ditt hår passar dig och färga det inte för mörkt - inte svart! Däremot kan du ju klippa det lite kortare. Fräscha upp det! :)

2018-03-23 | 14:26:03
Lisa säger:

Jaa, gör det! Lob är den perfekta längden om man vill klippa av håret utan att känna att det blir för kort. Jag tror du skulle passa superbra i det!
Sen tror jag du skulle passa bra i en chokladbrun hårfärg. Svart blir så hårt.. =)

Svar: Ja alltså jag vill inte färga svart-svart isåfall utan mer brunsvart/riktigt mörkt brunt :)
Emma Elfstrand

2018-03-29 | 13:00:30
Bloggadress: http://lisamo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: