Nytt flugtäcke

Jag rensade hästrummet i källaren för några veckor sedan(rensat bort massor som ska ut på bloppis, vi ska bara få tid till att gå igenom allt och fota, hehe) och då insåg jag att ett av tre flugtäcken var tvunget att kasseras. Nu klurar jag på vad vi ska skaffa för nytt täcke! Det är Focus som behöver ett täcke, för de andra två har. Tage har ett zebratäcke från Horse Guard och Boppen ett Bucas buzz off. Jag kan inte svara på vilket som fungerar bäst, eller om de är likvärdiga. Så himla svårt det där!

Vad använder ni för flugtäcken? 

Tage, Boppen och Abbe i matchande täcken ♥ 

/ Anna
Kommentarer
Bea säger:

Hej! Jag har amigo bug buster :) Fungerar helt ok men om jag får vara petig så skulle jag velat ha den en aning mindre i bogen..

2018-03-21 | 14:03:18
Caroline säger:

Vi har haft och både har Horse Guard och även Horsewar/Amigo och alla har gått sönder efter en säsong. Köpte senast ett flugtäcke från Biltema och det höll hela sommaren 2017 och lär kunna ha det i år igen 2018. Då har vi ändå fyra ponnyer vi köper till och tråkigt när de dyra inte håller längre.

Svar: Oj! Ja det är riktigt tråkigt, man tänker ju att de borde hålla längst... Ska kolla in Biltemas då, tack för tips :)
Emma Elfstrand

2018-03-22 | 12:59:03
Bloggadress: http://ridemyhorse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: