Måndag, tisdag och onsdag

Jag och Emma har verkligen haft fullt upp dessa dagar, därav lite sämre uppdatering än vanligt. Sorry för det! Vad har vi pysslat med dessa dagar då? Det ska jag berätta för er :)
 
I måndags så började vi med lite jobb vid datorn, och sen gick jag ut till stallet medan Emma åkte och gjorde lite ärenden. Jag började med mockning, och det var ett rent helvete kan jag säga, haha. Man måste ju bara älska "det som döljs i snö, kommer upp i tö"... Not ;) Mockade hagen i 2(!) timmar, och tömde säkert 15-20 små skottkärror. Tungt och jäkligt var det. In och käka snabb lunch, och sen red jag och Emma lite dressyr i paddocken på Tage och Boppen. Det gick helt okej, inget toppenpass men inget dåligt pass heller.
 
När allt var färdigt i stall och så vidare så åkte jag och mamma till Lidköping. Hon hade något ärende, vi köpte nya nattygsbord till Emma och sen skulle jag magnetröntga höfterna. Ska erkänna att jag var lite smånervös innan eftersom jag ogillar trånga utrymmen, men eftersom jag skulle röntga höfterna så behövde jag inte åka in i det lilla hålet med huvudet, pjuuuh. 25 minuter tog det, och sen var jag klar. Väntar på besked nu och sen får vi se vad som händer härnäst. Hoppas på att kunna operera mig så snart som möjligt men samtidigt så ska vi ju gifta oss i år... Vi får se helt enkelt!

Igår så var det också full rulle. Jag startade dagen med ett konditionspass på gymmet, som gick bra fram tills att jag fick skitont i ryggen. Sviter av måndagens mockning kanske? ;) Haha. Åkte sedan hem till Emma, käkade frukost och sen begav vi oss ut till stallet. Uteritt stod på schemat för de två gammelgrabbarna. Underlaget på asfalten var helt perfekt, så vi red faktiskt en runda på asfalt. De skötte sig bra och var pigga och glada! Efter ridning och mockning begav vi oss in, duschade och sminkade oss. Sen tog vi på släpet och begav oss till IKEA tillsammans med mamsen! Emma knäckte sin sängs ben förra veckan(HAHA, så klumpig) så vi åkte för att köpa sängram till henne, och jag köpte också en sängram, ett skrivbord, en skrivbordsstol och en ny byrå. Sen blev det lite annat småkrafs också :) 
Jag och Samuel började sätta ihop byrån igår, men vi orkade inte göra klart. Haha. Bara lådorna kvar nu, så det ska väl lösas inom kort. Vi köpte en skitstor byrå för vi får inte plats i den gamla. Spana in skillnaden i storlek här nedan, hehe ;) 

Kommer bli så tjusigt när det är klart!

Och idag då? Jag och Emma startade dagen med stall och gym. Vi bestämde oss för att inte sätta igång Focus i måndags, utan idag istället. Så Emma tömlongerade Focus, som var huuuuur pigg och glad som helst, haha. Pep och sprang som en galning ;) Känner att mitt val att inte rida det första jag gjorde efter vilan var ett smart drag. Hoppas han är lite lugnare imorgon när det vankas uteritt. En kompis lånade Tage så han fick motion på annat håll :) Ikväll är det dags för hoppträning för Emma och Boppen, och som vanligt så bloggar vi mer om träningen imorgon istället. Det blir alltid så sent på träningarna, eftersom Emma rider 20-21 och det allt som oftast drar över dessutom ;) 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Jag vet att ni lagt ut en del videor då ni både klipper och friserar hästarna, men jag tycker att det är så grymt satisfying att se på så filma gärna nästa gång ni gör det också 😅 Efter era tävlingsvideos är det dessa filmer som jag uppskattar allra mest!

Svar: Haha, kul! Vi får se till att fixa det då ;)
Emma Elfstrand

2018-03-15 | 02:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: