Intressen

Nu förmodar jag bara att alla som läser vår blogg är hästintresserade, haha. Nu är det kanske inte så att alla håller på med hästar aktivt, men jag själv har börjat fundera lite på vad mina intressen utöver hästeriet är. 

Jag själv gillar att se på serier, baka, fotografering och smink. Dock är alla de här fyra sakerna inget som jag gör på en daglig basis. Okej, TV tittar jag väl på, men jag är ingen total serienörd som min kära syster direkt ;) Baka kan jag verkligen inte göra för jämnan, för antingen måste man ju äta upp det, frysa in(i vår överfulla frys) eller ge bort till någon. Inom fotot så är jag väl inte lika aktiv som jag var under gymnasiet. Då kunde jag gå ut och fota något tråkigt i trädgården, typ, och tyckte det var superkul! Jag tycker fortfarande det är roligt, men inte på samma nivå som förr kanske. Och smink - ja, jag orkar bara sminka mig typ 1-2 gånger i veckan, haha. Älskar det dock, men vill inte sminka mig varje dag på grund av lathet, plus att smink är dyrt. 

Jag känner att det hade varit så kul att ha något mer litet intresse att ägna några timmar i veckan åt. Dock vet jag inte riktigt vad det skulle kunna vara. Jag gillar musik, har spelat fiol när jag var liten och vi har ett piano hemma. Men jag vill liksomj inte ha någon knuten aktivitet att åka till, typ som musikskola eller liknande, utan jag vill ha något hemma som jag kan pyssla med. Får klura vidare på vad det skulle kunna vara, hehe. Blir SÅ ofta att man hamnar i soffan och skrollar Instagram/Youtube/bloggar/whatever och det känns så tråkigt. Hallå, det blir tillräckligt mycket framför den där satans telefonen ändå.

Har ni några intressen utöver hästarna? :)

Anna back in the days. hehe. Här har jag alltså sminkat mig så att jag ska kunna redigera bilden till en vampyr, sedan fotat och sedan redigerat. Skulle typ aldrig falla mig in nu ;) 

/ Anna
Kommentarer
My säger:

Kan värkligen tipsa om sådanna fylla i målarböcker!! Finns att köpa i en vanlig bokaffär!:-)

2018-03-11 | 12:41:23
Ellen - tävlingsryttare säger:

Hmm. Intressant inlägg. Jag får nog säga att mysterier/brott & amerikansk historia är två intressen jag har utöver ridningen. Lägger mycket tid på att nörda in mig och läsa, läsa, läsa samt titta på massa dokumentärer om detta.

2018-03-11 | 13:28:42
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Anonym säger:

Mitt "huvud intresse" är såklart hästar! Men jag gillar också att hålla på med käpphästar(att sy egna och göra utrustning till dem m.m) och agility. Gillar också att fota, men det är inget jag gör dagligen.

2018-03-11 | 14:03:00
Emma säger:

Cool bild! Jag gillar också fotografering och även att måla, men håller inte på med det så mycket längre. Fysiska intressen jag har utöver ridningen är styrketräning, yoga och meditation. Jag har även försökt börja med hiking, men jag tror jag är lite för lat för det haha. Utöver det så gillar jag att lära mig språk och att läsa, mest historia eller ämnen som är baserade på verkligheten.

2018-03-11 | 15:17:09
Lotta säger:

Jag håller inte på med hästar alls, dock har jag ridit i några år när jag var yngre gillar att läsa hästbloggar och spela hästspel howrse spelar jag sedan 8 år tillbaka. Annars går jag i skogen stickar läser böcker lagar massa mat

2018-03-11 | 15:22:50
Karin säger:

I feel you Anna! Har liksom inte hittat någonting nytt efter hästarna utan vet knappt vart jag gör av mina dagar längre.. Haha! Utöver att jobba och vara social och träna? Men ändå, hade velat brinna för något igen :)

2018-03-11 | 18:37:33
Bloggadress: http://nouw.com/warnmark
Linda säger:

Gaah, Ååh va jag kan längta efter att inte ha något att göra och va ”rastlös”. Den tiden försvann när man fick barn.
Mitt stora intresse är självklart att va me min son på alla hans intressen, men såklart även häst.
Nu har även hälsa, kost och hemma träning blivit ett stort intresse. Tycker det är superkul att springa och planerar att vara med i lite olika lopp framöver. Drömmer lite om en svensk klassiker 😃 Vägen dit är oerhört lång men inom 5år hoppas jag 💪🏻

2018-03-11 | 21:56:12
Gabriella säger:

Fotografering, bildredigering och matlagning, därför jag utbildade om mig till kock i vuxen ålder, utbildad djurskötare annars. Så matlagning är ett stort intresse. Förr målade jag en del akvarell, men det tar jag nig inte tid till nu längre. Sen älskar jag att skriva, det är väl därför jag bloggar, haha. Och att hitta på något roligt med kompisarna förstås. På det senaste har jag också börjat intressera mig kring företagande och sånt. Det är vad jag gillar utöver hästarna 😉

2018-03-12 | 03:21:43
Bloggadress: http://gabriellalund.weebly.com
Anonym säger:

Jag själv ritar flera flera timmar i veckan ca 6h/vecka

2018-03-12 | 11:43:53
Anonym säger:

Älskar att rita mandala! Antingen att göra egna mönster som jag gör oftast eller bara måla som i en målarbok, och så har man en lugn musik och bara slappnar av, och dans gillar jag då man får uttrycka känslor till musiken och vara kreativ och komma på egna koreagrafier. Sedan så är klart hästeriet högst upp på fritidslistan!

2018-03-12 | 15:17:43
Louise säger:

Just nu är jag inne i en läsperiod, har lyckats läsa sju böcker hittills i år, annars läser jag egentligen mest på sommaren. Så rogivande. Annars har jag en bullet journal, typ kalender som du gör själv och utformar helt efter hur du vill ha den, perfekt både för att strukturera upp jobb och privatliv, jag lägger 20 min - 1 h på att planera upp kommande vecka med olika designer mest för att det är så skönt att göra något annat än att hålla på med en skärm.

2018-03-12 | 15:44:28
Louise säger:

Läsa böcker kanske? Jag älskar att läsa när jag har en riktigt bra bok. Dock var det ett tag sen jag hade en bra bok så nu saknar jag det. Tycker att jag sover bättre om jag läser innan jag ska sova.

2018-03-13 | 08:34:06
Josefin säger:

Hästar kommer alltid som prio ett för mig. Utöver det gillar jag och träna. Som liten har jag gått i massor med olika sporter som jag nu lite senare uppskattat väldigt mycket! Andra stora intressen jag har är, smink, fotografering, skriveri & mode <3

2018-03-14 | 09:00:58
Anonym säger:

Löpträna eller skidåkning! Mycket bra tidsfördriv även om det är hemskt innan man väl tagit sig ut!

2018-03-17 | 01:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: