Inlägg i samarbete med Chia de Gracia

Jag och Anna är så glada över att Chia de Gracia har valt att fortsätta samarbeta med oss! Ni som följer våra videos vet att vi fick testa deras örtblandningar Joint Buddy och Stress Away till Tage och Boppen, och vi blev så nöjda med resultaten! Därför ska vi nu få fortsätta att använda dem vilket vi är otroligt glada över. Dessutom har vi tänkt prova att ge Stress Away till Focus också eftersom han inte gillar magnesium och han behöver coola ner sig en smula, så det kommer bli perfekt :) 

Ett gäng produkter som vi ska testa och utvärdera under mars och april, tillsammans med de vi redan testat!


Stress Away och dess innehåll. En otroligt dryg blandning perfekt för stressade hästar som ni hittar  HÄR. Betydligt bättre än magnesium enligt mig då hästarna faktiskt äter upp allt av denna blandning, till skillnad från magnesium som de inte gillar utan hellre sorterar bort.

Joint Buddy och dess innehåll. Som ni ser har Joint Buddy 14 dagars karenstid i Sverige. Denna blandning har varit helt suverän på Tage, som ni vet har problem med sina leder. Han har aldrig varit så fräsch tidigare som han är nu, efter att ha käkat Joint Buddy i ett par månader. Ni hittar blandningen  HÄR. Även detta en riktigt dryg och prisvärd örtblandning.

Nu ska vi dessutom under mars månad testa dessa två nya tillskott, Forever Young (till Boppen) och E-vitamin. E-vitaminen kommer vi antagligen att ge till Focus nu när han ska komma igång och tränas hårdare. Vitamin E har betydelse för bland annat immunförsvaret, fertiliteten, neurologiskt, muskelvävnad samt vid kraftansträngningar (källa: agria.se). Det ska bli spännande att testa både Forever Young och E-vitamin på båda hästarna eftersom de är så olika med olika behov! Vill ni läsa mer om alla tillskott vi har nämnt i det här inlägget är det bara att trycka på länkarna så kommer ni direkt till respektive produkt :) 

 

Glöm inte bort att prenumerera på vår Youtubekanal och spana in våra vloggar där eftersom vi gör många utvärderingar och så där! HÄR finns en video där vi recenserar Stress Away och Joint Buddy :)

/ Emma 
Kommentarer
Malin säger:

Inte för att vara den, men djävulsklo är ganska starkt smärtstillande och inflammationshämmande (samma effekt som butta) så det ska inte ridas på utan ska användas tillfälligt. Så känner ni skillnad på Tage är det inte konstigt. ;)

2018-03-16 | 13:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: