Inbjudan Pay and jump

Systrarna Elfstrand & Elfstrands Häst bjuder in till Pay and jump tisdagen 1 maj.

Alla ekipage är välkomna hem till oss på pay and jump-hoppning tisdagen 1 maj.
Plats: Naum, Vara kommun, Västergötland.
Tid: Första start 10.00
Höjder: 20 cm-120 cm, höjning 10 cm åt gången. 
Ridbana: Hoppningen hålls i vår fina gruspaddock, 24*70 m. Framridning i fin gräshage med litet framhoppningshinder. Från och med 60 cm får alla startande hoppa fram några språng på banan innan sin start. 
Pris: 90 kr/start för anmälan innan 30 april 12.00, därefter 110 kr/start. Betalning sker enbart via Swish eller faktura. Fakturan faktureras i så fall 1 maj och har ett förfallodatum efter 7 dagar.
Övrigt: Rosetter kan köpas till för 40 kr/styck (eller 30 kronor styck för äldre rosetter utan logga) och försäljning av fika kommer att finnas på plats! Vid väldigt dåligt väder kan vi tvingas ställa in pay and jumpen. Detta meddelas i så fall via elfstrands.se eller facebook.com/elfstrandshast. Mer information (vägbeskrivning, parkering osv) och startlistor publiceras på www.elfstrands.se senast måndagen 30 april kl 16.00. Ridning på vår anläggning sker på egen risk, så se till att ha gällande försäkring! Vår anläggning är helt rökfri och det är förbjudet att röka på vår mark.
Anmälan: Skicka namn på ryttare & häst samt hinderhöjd(er) till antingen mail elfstrands@hotmail.com eller PM på Facebook: Emma Elfstrand

OBS: Alla är välkomna! Du behöver inte grönt kort eller licens! Hästen behöver inte heller någon licens.
 


Varmt välkomna!

MVH Emma & Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Hej! Kom och tänka på en sak när jag läste inlägget; vid rodskolan där jag rider så brukar de ha att man högst får starta 3 gånger med samma häst. Alltså att hästen högst får hoppa 3 klasser sammanlagt så den inte pressas för hårt. Nu säger jag inte att detta är fel, men har ni någon sådan regel eller hur har ni? Får samma häst starta hur många klasser som helst hos er?
Jag menar inget illa alls, utan bara en liten fundering jag hade! Kram❤❤

Svar: Eftersom det bara är privathästar som kommer och hoppar hos oss så är det aldrig någon häst som hoppar mer än 2-3 klasser :)
Emma Elfstrand

2018-03-15 | 14:23:21
Anonym säger:

Jag har ish ingen egen häst fast jag rider in en släktings häst om det finns möjligheter kan jag starta på en ridskole häst från ridskolan jag går på?ps älskar er♥️♥️♥️♥️

2018-04-02 | 09:49:32
Anonym säger:

Glöm det

2018-04-02 | 09:51:52
Kornelia säger:

Hej!
Jag har en snart 3-årig valack som jag ska rida in och utbilda nu under våren. Tyvärr är möjligheterna här att komma iväg och miljöträna väldigt begränsade. Tänkte höra hur ni skulle se på att en kommer och håller sig i bakgrunden (kanske bara lastar ur, går en sväng, lastar på och åker igen, beroende på er och hästens dagsform) vid något/några tillfällen? Behöver ju inte nödvändigtvis vara vid ett tävlingstillfälle utan undrade mest allmänt. Inte aktuellt än på ett litet tag heller, men vill se mig omkring efter möjligheter!

Svar: Tycker det låter helt OK :)
Emma Elfstrand

2018-04-02 | 11:49:33
Anonym säger:

Mman ha en egen häst

Svar: Ja!
Emma Elfstrand

2018-04-03 | 06:46:39
Sara Karlsson säger:

Hej! När jag läste proppen så kom jag bara att tänka på en sak. Kanske ni ska lägga till att hästen ska vara vaccinerad?

Svar: Det är inget krav för oss och vi kontrollerar inte vaccinationer ☺ Sunt förnuft och att man kommer med friska hästar är det enda som häller hos oss!
Emma Elfstrand

2018-04-05 | 19:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: