Helgen som varit

Hej allihopa! Här har vi varit lite uteblivna på bloggen de senaste dagarna. Vi har helt enkelt bara känt för att ta lite ledigt eftersom det aldrig sker, så det är inget annat som har hänt :) Den här helgen är min första helt lediga hela på... jag minns inte. Jag jobbade till ganska sen fredagkväll så jag skulle slippa göra något alls nu i helgen och det har varit så skönt att bara vara. Har egentligen inte gjort något speciellt heller förutom kalas och chill. Passade på att gymma både lördag och söndag också vilket jag inte har hunnit med tidigare helger när det varit tävling och fest, så det var skönt att ha en icke-händelserik helg :) 

Hästarna har i alla fall skött sig bra. Idag har de vilat men jag lekte lite vänskapslek med Focus ändå. Han skötte sig så fint och redan idag kände jag att han var betydligt lugnare. När Anna var här gick det inte att ta honom på benen eftersom han visade på sitt kroppspråk att det var obehagligt. Idag var han lika lugn hela tiden, stod still hela tiden och bara kändes så harmonisk. Härligt!

Igår fick de sig en uteritt där pappa red Focus, och han var pigg och testade honom lite på bortavägen, men hemåt gick det hur fint som helst och pappa var så nöjd så. I fredags var det dressyrträning för Miranda med Focus och Boppen. Båda två skötte sig kanon! Boppen lyckades jag faktiskt göra tre rena byten med i rad på rakt spår i båda varven. Var kanske 4 språng mellan varje byte ungefär. Han har varit väldigt bestämd med att han inte vill göra byten på rakt spår, utan bara på exempelvis diagonal. Nu provade vi att börja i förvänd galopp och göra första bytet, och då flöt de andra på mycket bättre också. Focus tränade bland annat på förvänd galopp och samling, vilket han gjorde riktigt bra. Miranda hade sagt att "såhär mycket kunde han inte samla sig sist jag var här", så det går helt klart framåt med honom!

Den här videon kommer upp imorgon! En story time där vi pratar om vårt första intryck av Focus och det stället han stod på :) 

/ Emma


 
Kommentarer
Anonym säger:

Hej. Det är många bloggar som "självdör" det är tråkigt för oss läsare. Om ni känner er tveksamma så dra inte ut på det av dåligt samvete. Då blir det liksom ett dåligt slut.
Hoppas ju att ni fortsätter förstås! :)

Svar: Vi kommer fortsätta :) Finns mycket som är lättare att få fram i skrift och bild än film!
Emma Elfstrand

2018-03-25 | 21:52:10
Lisa säger:

Haha, jag blir så förvirrad av två Anna. Måste tänka till nästan varje gång över vem ni menar x)

Svar: Haha, ja det är inte lätt ;)
Emma Elfstrand

2018-03-26 | 08:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: