Gårdagens hoppträning och dagens hästar

Då var dagen färdig och vi har hållt igång hela dagen för att kunna vara lite lediga i helgen. Samma sak kommer ske imorgon då vi ska spela in + redigera två videos, gymma, fixa stallet, fakturera osv. MEN, lördag och söndag ska vi vara helt lediga i alla fall vilket sällan sker ;) 

I alla fall, gårdagens träning med Bopps gick fint! Tyckte att jag red bättre den här gången och Boppen var bra med mig för det mesta. Någon bana blev han lite lång och svår att få ihop stundtals. Då blev jag också lite för dragig i handen vilket ju bara försämrar det hela. Fick riktigt fin känsla ibland i alla fall! Vad vi hoppade och hur det gick mer i detalj får ni se i lördagens video :) 

Idag fick sig alla tre grabbarna en uteritt. Vår kompis Amanda hängde med ut och fick prova Focus. Han skötte sig riktigt fint trots mycket blåst, och den här gången gick det fint att gå bakom trygga Tage :) Boppen var egentligen den som var "jobbigast" idag eftersom han alltid blir väldigt nervig när det blåser mycket, som idag. Vi tog en lugn tur i bara skritt och trav då det är så isigt i skogen nu. Imorgon ska Amanda komma hit och rida igen, och då blir det nog lite skutt med Tage och dressyr med de andra två. 
 


/ Emma 
 
Kommentarer
Daniela säger:

Åh vad härligt med uteritt :)

2018-03-30 | 16:23:05
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: