Fredag

Idag har alla tre grabbar fått sig varsitt dressyrpass i blåsten. Fy vad det blåst kallt idag!

Först ut var Focus och Boppen. Focus var betydligt lugnare idag så jag satt kvar, hehe ;) han var till och med lite seg, men det kändes rätt skönt med tanke på energin han hade igår. Han skötte sig bra och jag red lite skänkelvikningar i skritt samt samlade honom lite i galoppen. Emma red Boppen och de red också lite samling i galopp. 
Efter det red jag Tage, och det kändes både bra och dåligt. Han gjorde superfina enkla byten idag så just den biten är jag jättenöjd med :D Jag tycker han är så svår att få helt rak så det måste vi jobba på!

Nu har jag och Samuel börjat renovera vårt gästrum! Eller ja, Vi ska måla det vitt helt enkelt. Vi har rivit ut alla möbler och sådär så nu ska golvet täckas, vi ska spackla igen hål i väggen och slipa lite, och sen på med en spärr. Sen blir det måla och sist in med möbler, varav vi köpt tre nya saker som ska in. Tjoho! Gillar renoveringar, i alla fall sådana här små ;) Tog tyvärr inga före-bilder med telefonen men lovar att bjuda på bilder på resultat sen! 

Bild på vår nya byrå. Tyckte det blev så fint!

Ha en fin fredagkväll ❤ 

/ Anna
Kommentarer
Daniela säger:

Det finns ju lite bilder på gästrummet i din housetour så ni kanske kan ta lite screenshots därifrån :D

Svar: sant! det kan jag göra :D
Emma Elfstrand

2018-03-16 | 19:41:43
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: