Focus nästa tävling

Efter helgens pay and ride blev Anna såklart tävlingssugen. Planen med Focus nu är att han ska få vila helt i ungefär en vecka för att smälta allt och ladda upp med nya krafter för det han ska lära sig härnäst :) Igår blev sista ridpasset för veckan, och sen kommer vi bara ta promenader med honom resten av veckan, för att sedan sätta igång igen på måndag!

Vi har i alla fall anmält till Focus första riktiga tävling! Det blir en regional LB:2 i Grästorp den 14 april. Skönt med lång bana eftersom det antagligen passar Focus bättre, men också lite tufft med en regional tävling som hans första tävling. Det kommer bli tufft motstånd så det ska bli spännande att se hur han kommer ligga i % jämfört med de andra hästarna med tanke på hur extremt grön han är. Kan vara en bra check att få så vi ser hur långt efter han antagligen ligger i fas med de andra hästarna som tävlar samma klass, haha ;) 

Kanske blir det någon pay and ride innan detta, men vi har inte planerat in någon än i alla fall. Det finns så himla lite pay and rides vad vi sett inom det närmsta, såå tråkigt! Vet ni någon får ni gärna tipsa :) Kul att tävlingssäsongen äntligen börjar i vilket fall som helst så vi kan få komma ut lite!

 
/ Emma
Kommentarer
Erika säger:

Stort lycka till :)

2018-03-06 | 12:39:00
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se
Anonym säger:

De har pay and ride 18/3 i Sjuntorp!

Svar: Tack för tips! :D
Emma Elfstrand

2018-03-06 | 15:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: