En ny vana

Innan nyår så skaffade jag mig en ny vana, nämligen att fixa naglarna en gång i månaden! Till bröllopet vill jag ha fina naglar, och förstärkta sådana så att de verkligen håller, så jag kände att det var lika bra att testa långt innan. Dels så ville jag veta om personen jag gick till var bra, och om jag trivdes med det och allt sånt. Och det gör jag verkligen! Tycker det är så himla skönt att ha fixade naglar jämt och inte behöva måla om dem 2 gånger i veckan för att det skavs bort. 

Som tur är så var första personen jag gick till toppenbra, så henne kommer jag stanna hos. Jag kommer göra naglarna regelbundet i alla fall fram till bröllopet, men känner jag mig själv rätt så kommer det vara svårt att sluta med ;) Hehe. 
 
Mina olika naglar hittills. Faded french med en glitternagel - Ljusrosa med två glitternaglar - vinröda. På bröllopet blir det högst troligt den ljusrosaglittriga på alla naglar, blev helt kär i den! 

Jag trodde att det skulle bli jobbigt att ha naglar i stallet, men jag tycker inte det är några problem alls. Dock har jag inte särskilt långa naglar, för det trivs jag inte i, men ändå! Har dessutom helt mina egna naglar som vi bara lägger förstärkning på. Känns gött! 

/ Anna
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Älskar de röda naglarna, så snyyyggt!

2018-03-18 | 17:02:03
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
Jessica säger:

Men hur kan du ha så långa naglar när du är i stallet?! Tycker att vad jag än gör så bryter jag alltid av någon så det är inte lönt att ha fixade naglar, trots att det är superfint! 😅

Svar: Haha, jag tycker inte det är några problem alls :D Har inte brutit någon än i alla fall ;)
Emma Elfstrand

2018-03-20 | 06:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: