Dagens hästar

Måndag och ny vecka! Känns lite smått omotiverande när vi startar upp veckan med snö, efter att ha haft helt fantastiskt väder igår. Jag invigde till och med min vårkappa igår när jag och Samuel var iväg och handlade. Ja ja, våren kommer väl i sinom tid!

Jag och Emma började dagen i stallet, hon tömkörde Focus och jag red dressyr på Tage. Tage var SÅ fin idag! Framåt utan att bli springig, lätt i handen, lätt för skänkeln och bara sådär härlig. Vi tränade på förvänd galopp och samling i galoppen, samt det vanliga med övergångar och tempoväxlingar i alla gångarter. Det tränar vi på varje ridpass. Focus var också jätteduktig! Han lyssnar väldigt bra på Emmas röstkommandon, samlar sig fint i tömmen och gör finfina övergångar. Ibland är det lite tråkigt att bryta av bara, tycker han ;) Så härligt att se hur alla muskler jobbar. 

Boppen har inte gått sitt pass än! En kompis ska börja rida lite lektioner på honom för Emma, så kul :) Det kommer säkerligen gå toppenbra. 
 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

När kommer dina dressyrstövlar Anna?

Svar: jag undrar det med! hoppas de kommer snart :D har ju bara gått 1 månad sen jag beställde dem så det kan nog säkert ta ett litet tag till :)
Emma Elfstrand

2018-03-26 | 18:03:45
Anonym säger:

Haha, Focus låter lite som min medryttarhäst! Han kan ta ca 5 extra varv fören han typ kommer på att han kanske skulle saktat av redan...😂❤

2018-03-26 | 20:25:05
Anonym säger:

Häst elfstrands
Emma Anna boppen Tage abbe

2018-03-29 | 10:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: