Bloggtorka

Nu känner jag att det känns kämpigt med tre inlägg om dagen, haha. Det kanske ni har märkt de senaste dagarna ;) Ni får jättegärna komma med inläggsidéer precis som vanligt!

Igår fick hästarna varsina uteritter. Tage ensam först, och Focus och Boppen ihop. Tage fick mestadels skritta, för jag antog att han skulle känna av lite efter 15-studsen som vi hade hoppat dagen innan. Nu kunde jag inte känna på honom om han hade träningsvärk eller inte, men han kändes fräsch i både skritten och traven! 

Efter det red vi ut på Focus och Boppen, och Emma fick lov att rida Focus. Jag kände att om han skulle skutta åt sidan/rycka till så smärtar mina höfter alldeles för mycket så jag satt på Boppen som har lite långsammare rörelsemönster, hehe. Det gick fint för dem också! Blev mest skritt och trav, för det gjorde så satans ont att galoppera för mig. 

Nu ska vi strax ut till stallet för att rida och mocka. Hörs mer ikväll om dagen!

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Gamla bilder och minnen uppskattas alltid :)

2018-03-22 | 15:07:02
Anonym säger:

Hästminnen eller barndomsminnen eller så

2018-03-22 | 15:07:53
Anonym säger:

Kanske att ni går igenom varje del i er hästutrustning och förklarar tanken bakom. Skillnaden mellan tävling och hemma, vilket bett ni kombinerar med vilket träns och vilken sadel vilka stigbyglar etc. Det går att pilla med varje liten del om man är intresserad av att välja varje, eller så köper man ett färdigt träns ex. Samma med borstar och annan ryktutrustning.
Eller typ en antihaul, detta skulle ni inte köpa igen och ett annat inlägg produkter ni alltid återkommer till.
Kanske ett en dag i x liv med varje häst som en liten komisk grej, typiska saker den hästen går igenom varje dag och "känner" kring det lite antropomorfiserande så haha.
Era favorithoppbanor att mötas av på tävling, ridövningar ni känner har allt och alltid är bra att köra igenom. Kanske en noggrann genomgång exteriört av varje häst och kanske några andra i stallet för att prata om benställning, förutsättningar i kroppsbyggnad, svårigheter etc

2018-03-22 | 15:30:06
Anonym säger:

Ett eller flera inlägg proppat med vegetariska recept

2018-03-22 | 20:38:39
Helena säger:

Leta upp någon rolig rid trend och diskutera den eller något slags ridplagg så som hjälm, kvaj, ridskor osv. Hippson brukar ha mycket inspirerande och intressanta inlägg att läsa. Det går säkert att hitta inspiration där ifrån. <3

2018-03-23 | 09:35:17
Anna säger:

Skulle vara roligt att läsa om hur ni lär känna en ny häst, hur ser första månaden ut, både i ridning och runt om.

2018-03-23 | 15:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: