Vegansk korvstroganoff

I förra veckan så lagade jag och Samuel vegansk korvstroganoff för första gången, och bara tre dagar senare var vi tvungna att laga det igen, för det var SÅ himla gott!! Dessutom lagade vi 8 portioner, eftersom det är perfekt "matlåde-mat". Lika bra när en ändå är igång ;)

Du behöver(8 port):
4 förpackningar Anamma vegokorv(20st korvar)
1 stor gul lök
9 dl havregrädde
3 msk tomatpuré
2 msk ketchup
Salt och svartpeppar

Gör såhär:
Börja med att steka korvarna(tina ej upp dem!) i en stekpanna med olja. Jag steker på relativt hög värme så de får ordentligt med färg. Under tiden korvarna steks så finhackas löken. Dela sedan korvarna i lagom stora bitar, antingen som slantar eller "strimlor". Stek löken i en stor kastrull. När den mjuknat så tillsätts korv, grädde, tomatpuré och ketchup. Låt koka upp, och smaka sedan av med salt och peppar. Serveras med ris och sallad!


/ Anna
Kommentarer
Ida säger:

Mums! Ni gör en riktigt god gärning genom att äta veganskt, heja! :)

2018-06-25 | 01:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: