Svar på söndagsfrågor del 3

Kan inte ni testa PS träns på någon av era hästar? Alltså nyare modell, tex High jump? Skulle vara jätteintressant om ni testade de på ex focus som verkar vara ganska känslig!
Kanske kan göra det om vi får lov att låna av någon som har ett. Är inte supersugen på att köpa ett träns för flera tusen bara för att testa, hehe ;) Men ska kolla runt, någon i vår bekantskapskrets borde ju ha ett :D 

Vet ni om man ska rida lätt eller sitta ner i "arbetstrav" lc1? Tack för er fina blogg (som oftast har god stämning) 😍😍
Man ska sitta ner :) Tack själv för att du läser <3

Har Bella visat några sto beteende än? Ni har ju inte haft henne så länge men frågar ändå haha:)
Nej faktiskt inget alls, skönt nog! Det enda är i så fall att hon brunstar i hagen (har gjort det i två perioder hittills) men det märks ingenting i ridningen eller hanteringen av henne :)

Ångrar ni någonsin hur ni byggde stallet, t,ex antalet boxar, storleken på sadelkammaren osv
Nej vi är väldigt nöjda med vårt stall. Det var så som vi skulle kunna bygga det med tanke på hur det såg ut innan och att vi har begränsad plats. Den enda nackdelen är att det hade varit praktiskt om ladan och stallet varit på samma nivå.

Hej, hur hittade ni eran hästgård? Har för mig att er föräldrar den gården, rätta mig om jag har fel haha! Men jag tänkte ifall ni kunde berätta hur ni hittade hästgården, och hur gamla ni var och ifall det var en naturlig övergång att ni två skulle flytta till huset tsm osv! OCh hur ni gjorde med kostnader av huset och mat mm :) kanske enklaste att skriva ett inlägg om dettta eftersom jag skrev så himla långt, haha! :)
Det stämmer att våra föräldrar äger gården :) Vi hittade och köpte gården 2013 efter att ha sett den på Hemnet (I guess, haha) och flyttade in 2014 när renoveringen var färdig. Jag och Anna bodde tillsammans i ett par år innan hon flyttade ihop med Samuel så det har blivit både naturliga övergångar när vi flyttade hit tillsammans och när Anna och Samuel flyttade ihop. När vi bodde tillsammans så delade vi på allt. Det var inte så att vi räknade exakt allt vi handlade, men vi veckohandlade varannan vecka ungefär vill jag minnas. Då blir det så gott som rättvist i alla fall :)

När ni ska rida bettlöst, vilket skulle ni välja i förstahand? Är själv sugen på att testa hackamore! Ha det bäst, måste bara skriva att ni är två riktigt inspirerande människor oxh förebilder för mig!! :)
Ja Du kan absolut testa hackamore! Det är dock hävstångseffekt på det, så det blir tryck i nacken och just därför letar jag annat alternativ för egen del. Sidepull är något jag rider på just nu :) Tack fina du! ❤
\n
 
\n
vad skulle ni jobba som ifall ni inte kunde jobba med det ni gör nu. Måste va ett realistiskt svar, som t.ex. förskolelärare eller brevbärare. Och inte typ inredningsdesigner till kungen och drottningen😂
Emma: Jag skulle kunna tänka mig att vara lärare på mellan/högstadiet. Delvis för att jag tycker att jag är pedagogisk och går ihop bra med ungdomar och gillar att lära ut, men framför allt för att jag skulle vara en lärare som tog tag i mobbing och såg till att alla i mina klasser mådde så bra de kunde. Sen skulle jag kunna tänka mig att jobba i antingen en ridsport- eller makeupbutik också eftersom jag är bra och har stort intresse av detta :)
Anna: jag skulle också kunna tänka mig att jobba som lärare! Gärna mellanstadienivå ungefär :) jag hade också kunnat tänka mig butiksjobb precis som Emma haha, snacka om att vi är lika där ;) Men lärare lockar faktiskt lite, om jag skulle få för mig att börja läsa eller så. Men fy för att plugga så länge, beundrar er som pluggar!

En bild från gårdagens bad!

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: