Svar på söndagsfrågor del 2

Tror ni att ni kommer bo där ni bor nu, och hålla på med hästar på gården och så, tills ni dör?
Jag hoppas verkligen det! Hästar är livet, och jag kan inte tänka mig ett liv utan hästar. Sen vet man aldrig, vi kanske inte orkar ha en hel gård själva och sådär. Men vad fasen, får tvinga våra inackorderingar att också ha häst då så kan vi vara 5 tanter som tar hand om gården istället för 5 ungdomar, haha ;) 

Har ni åldersnoja? Hur tänker ni om att bli äldre?
Anna: Jag har absolut ingen åldersnoja! Tvärt om tycker jag att det är gött att bli äldre. Nu är jag för visso fortfarande ung, men jag hade inte velat bli 14 igen och så himla osäker som jag var då, till exempel. Jag vet mer om livet nu, och är en betydligt tryggare och lugnare Anna. För min del känns det bara spännande att se vad livet har att erbjuda :) Fråga mig om några år igen, då kanske svaret är helt annorlunda ;)
Emma: För min del så går det lite i perioder har jag märkt. Det enda som jag har noja över nu är att min biologiska klocka tickar, haha. Annars utöver det så har jag ingen åldernoja :)

Är du fortfarande singel Emma?
Ja, tyvärr ;) Vet ni någon bra och snygg pöjk - be honom maila elfstrands @hotmail.com(utan mellanslag då) (hahaha)

Har Emma sett Bates Motel än!?! :)
Ja, det har jag! Men jag tröttnade, tyckte den blev seg efter ett par säsonger :(

Har ni någon gång blivit tillsagda att någon av era hästar är för svåra för er eller att ni gör något på fel sätt?
Nej, inte vad varken jag eller Emma kan minnas i alla fall :)

Har Anna och Samuel någon gång tänkt på att skaffa barn?
Yes, vi vill absolut ha barn i framtiden! Hoppas på att kunna få egna, men det återstår att se när det är dags :) 

Vad är eran favorit mat?
Anna: Jag älskar tacos! Är också svag för en riktigt god burgare, och pizza. Men tacos går alltid hem.
Emma: Haha, jag får vara tråkig och svara samma som Anna. Pizza är livet! Sen älskar jag en riktig god pastarätt också, speciellt pasta rosso som är min absoluta favorit!

Kan ni "ångra" att ni köpte Focus osedd, och känna att det inte var rätt beslut i efterhand? Han verkar ju som en helt underbar häst, men också mycket att jobba med, men det kanske är precis det ni önskade? Tack för att ni är ni, och att ni är såna inspirationer. Kram!
Nej, jag ångrar inte att jag köpte Focus osedd. Nog för att det var, och är, väääldigt mycket mer jobb med honom än jag trodde utifrån vad det stod i annonsen, så tror jag mycket på honom. Även fast man ibland känner att man bara vill ge upp så är jobbet med honom lärorikt och nyttigt för mig. Men nej, jag ångrar mig inte, även fast man får gråa hår typ varje dag, haha ;) Tack fina du! Stor kram!

Jag och Emma för 6,5 år sedan. Jag var rödhårig och Emma sminkade sig med guld på HELA ögonlocket. Och eyeliner?!?!?! 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Har varit lite rädd för det där med söndagsfrågor. Men nu vogade jag! Är såå glad för att ni tog med min fråga! Älskar er och era hästar! Jag kollar på er blogg och på era yutybekanaler

Svar: Åh vad kul att höra :D Kram!
Emma Elfstrand

2018-06-20 | 16:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: