Svar på söndagsfrågor del 2

Hej! Vilken musikgenre lyssnar ni mest på och vilken tycker ni mest om? Man får säga flera! :D
Anna: Förr i tiden så lyssnade jag enbart på alternativ rock(typ Thirty Seconds To Mars, My Chemical Romance, I Am Ghost, Avenged Sevenfold, The Used och liknande) men nu för tiden är jag lite mer "allätare". Gillar pop och house, men jag älskar fortfarande alternativ rock också.
Emma: Exakt samma svar som Anna där, haha.
 
Om ert hus skulle börja brinna och ni skulle få ta med 1 sak, vad skulle det då vara?
Anna: KISSARNA <3 Om de är inne förstås. Allt annat är ju egentligen bara materiella ting, så kissarna(och Samuel förstås) betyder mest. 
Emma: Siri såklart, och min mobil ;) 

Kan ni inte göra olika presentationer på hästarna på bloggen så man kan gå in och läsa lite om dem då och då? Alltså att de får en egen flik på bloggen :) 
Jo, vi borde ta och fixa det! Ska försöka få tid att fixa med bloggen ordentligt någon dag :)

Hur ofta tvättar ni utrustning så som schabrak, täcken och luvor, hur går ni tillväga?
Nu på sommaren när hästarna blir desto svettigare så tvättas schabraken rätt ofta, efter ungefär 2-3 ridpass beroende på svettmängd. På vintern blir det mer sällan. Då borstas schabraken snarare av än får en omgång i tvättmaskinen. Vi tvättar i tvättmaskinen som vi har i stallet, med enbart tvättmedel och inget sköljmedel. Funkar kanon och är supersmidigt!

Gillar ni att vara i solen eller gillar ni vara mer i skuggan när ni är på semester?
Anna: Jag gillar både och! Tycker det är skönt att ta lite paus under ett parasoll när det är som allra starkast sol, men jag tycker det är skönt i solen också :)
Emma: Jag är en riktig solslukare! Älskar att vara i solen och att sola. Jag tål mycket sol både "varmhetsmässigt" och pigmentmässigt, så det är nog mycket därför jag föredrar solen framför skuggan.
 
 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: