Svar på söndagsfrågor del 2

Skäck, skimmel, brun eller svart häst?
Brun! Vi tycker det är så fint :) 

Vad var det som gjorde att du, Emma, föll för Bella?
Jag föll för Bella helt och hållet pga ridkänslan jag fick under provridningen, och även vad hennes ägare/ryttare hade berättat om henne. Hon verkade helt enkelt vara en så okomplicerad och härlig häst, som jag dessutom klickade med ridmässigt, så därför föll jag som en fura :) Hon är verkligen rolig att rida, och vill alltid göra sitt bästa, sen är hon så trygg i skallen också. 

Hur ser ni på dethär med kroppskomplex och är det något ni själva har/haft? Har ni några tips på att få bort kroppskomplex?
Oh ja! Vi har haft massor av komplex genom åren. Undra hur många gånger en nypt sig i "fläsket" och tänkt att en borde göra något åt det. Det är väl det absolut största komplexet som följt oss sen vi var ganska små och vår "fantastiska"(OBS, sarkasm) skolsköterska sa åt både mig och Emma att vi var tjocka och borde tänka på vad vi åt när vi var 10 år gamla. En 10-åring ska fan inte behöva ha de tankarna. Nu har vi lite mer kött på benen och orkar inte bry oss. So what om en har lite celluliter? Eller en sned näsa? Eller "för små" läppar? Sen ska jag erkänna att runt PMS:en så kan det ändå komma lite dumma tankar, men då får en bara kriga över sin egen hjärna och tänka på bra grejer istället. Berömma det en gillar med sig själv, framhäva det lite extra just då, utmana sig själv för att utvecklas. Den sistnämnda punkten är nog allra viktigast tror jag. Jag själv utmanade mig själv för många år sedan att våga gå osminkad. Låter kanske som en bagatell för många, men fasen vad det stärkte mig. 

Är Tage skadad? Eller rids han bara lite lugnare?
Nej han är inte skadad :) Han rids mestadels ut i skogen, men just nu så är det en tjej som heter Emma som har börjat hoppa Tage litegrann. Tanken är att de ska ut och tävla småklasser om allt går väl! De ska hoppa Pay and jump hos oss i eftermiddag.

Jag har funderat på det här med youtube. Hur funkar det med reklamen som bryter era klipp och visas, jag antar att ni får betalt för det? Men sen funderar jag på om ni får mer betalt om jag som tittare ser klart på hela reklamklippet eller om jag klickar på "hoppa över reklam"knappen? 
Ja, vi får betalt av reklamen men hoppar man över den så får vi inte betalt :) Tyvärr, hehe ;) Så för att vi ska få betalt för videos som går att hoppa över så måste tittaren ha kollat på hela reklamen. Lite konsigt, men så är det, och jag antar att den annonstypen kanske ger oss bäst betalt också eftersom det visar att tittaren har sett allt.

Är Focus lite utstött i flocken eller går det bra? Han ser så mjuk och snäll ut mot de andra
Han börjar faktiskt tuffa till sig lite! Han var utstött i början, men nu har han skaffat sig en kompis som han också bossar lite över emellanåt ;) Dock har han väldigt stor respekt för alla andra hästar fortfarande.

Hopp/Dressyrtränar ni Tage eller rider ni bara sådär annars på honom? Alltså bara "trimmar" på banan, hoppar smått eller rider ut.
Vi tränar inte för någon tränare med Tage utan han rids ut mestadels, och något/några pass i veckan blir dressyr, markarbete eller hoppning på banan :) 

Visst var det väl så att Emma skulle minska ner på sitt saltande på maten? Hur har det gått med det? Är maten lika god? 
Rolig fråga! Jag har faktiskt minskat ner på mitt saltande endel, men jag kan nog ännu bättre ;) Jag har gått från att "råka översalta" maten till att eventuellt salta för lite, och i så fall få eftersalta lite senare. Det känns mer hälsosamt än att vräka på massor av överflödigt salt får jag säga ;) Jag är en riktig saltoman men hoppas ändå att min kropp har börjat vänja sig av lite. Försöker att krydda mer med andra kryddor istället så det ändå ska smaka mycket!

Min Tagis ♥

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Jag blev förvånad över att ni valde brun...INTE!😹😹

2018-06-12 | 20:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: