Svar på söndagsfrågor del 1

Hur konditionstränar ni? Gör ni samma med alla hästarna eller gör alla olika? <3
Vi har en kanonbra galoppväg i skogen som vi använder oss av! Vi brukar galoppera fram och tillbaka på den ett par längor, sen skrittpausa en länga, sen galoppera ett par längor igen, skrittpaus, och så upprepar vi det så många gånger som känns lagom. Vi börjar alltid lite försiktigt för att sedan öka på med tiden :) Och sen varierar vi mellan lugn galopp och snabb galopp också. Så typ samma upplägg på alla hästarna, men olika mängd kan man väl säga!

Vad brukar ni äta till frukost?
Anna: Jag brukar variera mig lite! Ibland blir det enbart smoothie, eller smoothie och knäckebröd med antingen hummus eller ost på. Det är väl egentligen min standardfrukost :) Nu kör jag dock på soygurt och knäckebröd, orkar inte göra smoothies för tillfället haha. Jag har ett litet "problem" dock(OBS: i-landsproblem) och det är att jag inte riktigt vet vad jag vill dricka till frukost när jag inte gör smoothies. Jag gillar inte kaffe eller té, varm choklad/oboy vill jag inte dricka varje dag. Juice vill jag inte heller dricka varje dag för det förstör emaljen på tänderna. Vatten är ju skittråkigt att dricka till frukost och ko-mjölk vill jag inte dricka för mycket av, för jag försöker hålla igen på "djurprodukter". Har inte hittat något bra alternativ till mjölk från växtriket heller... Så svårt, haha. Riktigt I-landsproblem ;)
Emma: Jag äter nästan alltid macka med hummus och paprika och soygurt med müsli :) På helgen kan jag lyxa till det ibland och äta cornflakes med sojamjölk, men eftersom jag blir hungrig efter ett par timmar av den frukosten så föredrar jag att göra det om jag inte måste prestera på något vis under förmiddagen ;)

Har för mig att Anna pratat om att köpa en dressyrhäst, hur blir det med det? Ni kanske har fullt med hästar just nu hehe
Focus ÄR min dressyrhäst :) 
 
Spelar ni några spel? Typ på mobilen
Nej, vi gör faktiskt inte det! Jag(Anna) tycker jag håller på tillräckligt med den där jäkla telefonen ändå, så för min del räcker det att kolla Instagram, bloggar och lite Facebook så fyller jag redan en massa skärmtid... Usch, borde dra ned på det där.

Vem av era hästar tror ni att ni kan komma längst med (om man tänker tävling/resultat)? :)
Bra fråga! Focus har ett himla trevligt rörelsemönster, så bara hans psyke håller och om han kan lugna ner sig på tävling så tror jag att han kan gå riktigt långt faktiskt :) Får se om det stämmer, vi får vänta ett antal år och se, hehe ;)

Har ni många vänner? Hur ofta umgås ni med era vänner och vad brukar ni hitta på tillsammans?
Jag tycker det är väldigt svårt att definera vad som är många och vad som är få vänner. Jag skulle till exempel aldrig kunna ha typ 10 brudtärnor i kyrkan, för då hade det fasen inte blivit några gäster över ;) Både jag och Emma kan nog hålla med om att vi har vänner som är nära oss, och de kanske inte är sådär supermånga, men vi har det hellre så än några nära och massa ytliga vänskapsrelationer. Vi träffar i regel någon/några kompisar varannan/var tredje vecka, beroende på hur mycket vi och våra kompisar har att göra. Tyvärr bor inte så många i Vara längre, utan de är utspridda i Sverige numera, så det blir inte att man ses lika ofta. Dock är det härligt för det känns varje gång som att man nyss setts, trots att det kanske dröjt flera flera månader emellan. Sådana vänskapsrelationer är de bästa ♥ 
 
Jag och Emma med våra kompisar Sofia och Ida ♥ Hoppas det var okej att jag delade den här gamla godingen brudar, om ni läser detta ;)

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: