Svar på söndagsfrågor del 1

Hur tror ni att det skulle gå att rida barbacka på Bella? Vill ni testa?
Jag tror att det hade gått alldeles utmärkt, i alla fall i framtiden! Just nu hade det säkert funkat fint i skritt och trav, men än så länge är nog galoppen lite för svag för det. Vi står en del upp i lätt sits nu och sitter ner emellanåt, för att hon ska stärkas. Kanske testar någon gång, men just nu känns det inte nödvändigt :)

Har ni testat fokus på bettlöst?
Yes, har testat ponnyhackamore på honom! Det är dock inte att föredra på honom enligt tandläkaren så nästa gång ska jag testa sidepull tänkte jag. Han verkade trivas :) 

Hej 
Ni kanske har fått denna fråga tidigare men jag undrar om ni har testat CR ridning och vad ni i så fall tyckte om detta? De har hjälp mig mycket med min dåliga rygg och höfter.
Nej, det har vi inte testat. Vet inte ens vad det är faktiskt :) Får ta och googla!

Vad tycker ni om hjälptyglar?
Kan tycka att en del borde kallas "stjälptyglar" snarare än hjälptyglar, hehe. Nej, men brösta/förbygel/martingal är ingen fara med men sen finns det andra hjälptyglar som inte är så roliga, enligt oss. 

Vad är det för dressyrsadel som ni kanske kommer köpa till Focus?
Inte en blekaste aning! Det får utvisa sig när det är dags för utprovning :) Jag bryr mig inte om märke eller liknande, utan det enda jag bryr mig om är att den ska passa honom OCH mig. Och vara bekväm. Miranda frågade mig hur sjutton jag kan rida i min nuvarande sadel utan att klaga, haha. Så illa är det ;)

Hur stort är hästintresset hos er mamma, har hon ridit någon av era hästar, kommer hon göra det i framtiden?
Mamma är livrädd, så att rida kommer nog(tyvärr) aldrig att ske. Dock är hon superduktig som faktiskt hjälper oss att filma, kan klappa hästarna och hon är inte sen att fylla på vatten i hagen om det behövs. Men det är väl det, sen håller hon sig helst på avstånd. Jag och Emma försöker få henne att gå med på att om ett visst Instagraminlägg får ett visst antal likes så ska hon rida och vi får dela det på Youtube, men det är ett tvärnej på den ;)
 

/ Anna
Kommentarer
Anna säger:

A propos bilden. Tänker du ibland Anna att du undrar om Focus är rätt häst för dig?
Jag har köpt en ny som jag bara kan säga gott om men jag har också en liten rädsla att vi kanske aldrig kommer att klicka. Känns lite sorgligt och jag undrar därför om du tänker så?
Det ska MYCKET till för att jag skulle göra mig av med en häst, tror faktiskt inte att det är min grej att göra mig av med mina vänner. Men känslan finns där ändå.

2018-06-27 | 13:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: