Svar på söndagsfrågor

Tror ni att Focus någon gång kommer att komma över sin bom räddsla så mycket att han kan hoppa t.ex en P&J?
Vi hoppas att han blir såpass trygg att vi kan hoppa lite emellanåt, för skojs skull och för att det är bra omväxling i träningen. Sen får vi se hur långt vi går, skulle det vara så att allt går bra kanske vi kan åka på P&J och kanske till och med lokala tävlingar, men det får vi se med tiden :) Jag ska ju våga också, hehe. 
 
Vad har ni för underlag i er ligghall? Behöver lite tips 😊 
Vi har grusat upp själva grunden med fint grus, typ paddockgrusliknande. Från hösten-våren så kör vi på halm ovanpå det, som vi mockar ut vid betet så det inte samlas så mycket flygfän där inne. Funkar toppen! Ett tips om du kör på halm är att bygga ligghallen såpass stor att du kan ha en stor halmbal förvarad där inne, det är så smidigt att bara sprida ut lite när en mockat än att behöva släpa skottkärror/småbalar till lösdriften varje/varannan dag :) Så gör vi och det är kalasbra.

Era hästars favoritställe att bli kliade på?
Tage älskar att bli kliad vid svansroten, under magen, vid manken och nu på sommaren vid halsen där flugorna brukar bitas. Boppen tycker om under magen, Bella mellan ganascherna och Focus har vi inte riktigt luskat ut ännu. Han är nog för otrygg än för att visa vart han vill bli kliad.
 
Vem av er är mest morgontrött?
Egentligen ingen av oss, skulle jag säga! Fine, det är inte så att vi studsar upp ur sängarna när klockan ringer med pigga ögon och solsken i blick(haha) men vi snoozar aldrig utan vi går upp när larmet ringt. 

Hej! Vilken är eran favorit årstid?
Anna: Jag älskar våren! När det börjat bli lite varmare, all snö och is har smält och alla växtligheter börjar se lite mer levande ut igen. Det är så mysigt!
Emma: Sommaren. Det är enda årstiden jag inte fryser dygnet runt på, haha. 

 
/ Anna
Kommentarer
marica säger:

Kommer man kunna köpa era vinst rosetter som ni tog hem? Kommer man kunna köpa dom via tex er på bloggen/mailadress?

Sen undrar jag om ni VET att länken till kommenterar under rubriken på er blogg leder till en annan hemsidan, denna https://exclusivehorsewear.com/sv?utm_source=adrecord&utm_medium=affiliate&utm_campaign=adrecord

Svar: Yes när pay and jumpsen/ridesen för säsongen är över kommer vi sälja de som blir över :) Oj, nej det visste vi inte. Tack för att du sa till!
Emma Elfstrand

2018-06-12 | 18:32:41
Bloggadress: http://nouw.com/maricalindberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: