Sista måndagen i juni

Tiden bara springer iväg. Hur konstigt känns det inte att det snart är juli? Herrejösses. Jag står just nu och lagar mat, är superhungrig så det ska bli väldigt gott att snart slå ner rumpan i soffan och käka framför That's 70's show som jag och Samuel kollar på just nu.

Idag har 3/4 hästar gått var sitt markarbetespass och alla har skött sig så himla bra! Jag red Bella samtidigt som Emma red Boppen, och vilken skillnad det är på henne nu. När jag red henne sist så kändes hon stark och dragig, men det var såklart bara en fas. Nu var hon lätt, superambitiös(som alltid) och väldigt härlig! Vi travade upphöjda bommar på volt och galoppbommar på rakt spår. Så duktig tjej. Jag kommer nog sno henne någon gång ibland från Emma, hehe.

Boppen var också fin! Det verkar som att han håller på och kommer ur sin lilla formsvacka han haft i någon/några veckor nu. Skönt. När Jag och Emma ridit färdigt så red jag Tage också, och han var rackarns fin idag! Framme för skänkeln redan från start, enkel att lägga på bommarna, pigg och glad. Vi brukar ha problem med just galoppbommar men idag hittade vi ett flow.

Focus fick helvila idag, och vi tar honom lite som det kommer i veckan. Förhoppningsvis kan vi åka och träna mental träning hos Anna denna veckan, men annars blir det någon enstaka uteritt och promenader, eller helvila. Imorgon tänkte vi köra hoppning med Tage, Boppen och Bella när ändå massa bommar är ute. Lite gymnastik som uppföljning på det vi tränade på idag. Resten av veckan får bestå av uteritter sen, är tanken :)

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Men gud Tages ben!! Jag dör så söt!

2018-06-26 | 10:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: