Myslördag

Idag så vaknade jag vid 9, vilket jag inte ens minns senast det skedde! Jag ställde inte klockan utan sov så länge jag behövde, och tydligen behövde jag sova en stund. Som alltid när jag sover till så sent på dagen så får jag lite smått panik när jag vaknar. Får försöka skärpa mig när det kommer till det, för ibland är det ju inte fel att ta sovmorgon. Jag hade liksom en ledig dag idag, men ändå känns det som att slösa på tid om jag sover länge.

Imorgon vankas det tävling för Anna och Focus del och vi värmde upp inför den med en lugn uteritt under kvällen tillsammans med Tage. Usch vad insekter det är ute nu! Myggen fullkomligt åt upp oss idag. Uteritter på sommartid är verkligen ingen hit här på schlätta, men jag är glad över att vår gård är såpass insektsfri i alla fall. 

Anna och Focus startar redan strax efter 9 imorgon, så det blir tidig uppgång eftersom vi ska lasta redan vid 6.40, så nu behöver jag gå och lägga mig snart. Har för övrigt fastnat helt och hållet för serien Scream som finns på Netflix. Har kollat på 10 avsnitt igår/idag och är besatt. Jäklar vad bra och spännande den är! Jag är väldigt kräsen när det kommer till serier och tycker många blir långtråkiga, men inte denna. Nu hoppas jag bara att kvaliteten kommer fortsätta hålla i sig, för jag kan också tycka att många serier är bra de två första säsongerna, och sen går det bara utför. 

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Men passa på att sova ut! Har en snart 4 årig dotter och en bebis på 5 mån och här går det inte att sova hur som helst ;) så sov ut!

Svar: Ja jag borde onekligen passa på nu när jag har möjligheten!
Emma Elfstrand

2018-06-17 | 06:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: