Midsommar 2018

Nu är ju midsommar över, och jag tänkte att jag skulle ta och berätta lite om vår midsommarhelg!

I fredags vankades det ju 25-årsfest x2, för mig och min kompis. Det blev väldigt lyckat! Egentligen skulle vi varit hemma hos Emma i hennes carport i vanlig ordning, men vi fick syn på att det skulle bli 9 grader "varmt" lite senare på kvällen/natten, så vi bestämde oss för att flytta det till mig och Samuel istället. Vi har nämligen en luftvärmepump till verkstan, så det var varmt och skönt där inne! Vi fick köra tipspromenaden och lekarna inomhus istället för ute för det kom några skurar regn, men det gick lika bra det. Roligt var det i vilket fall även om vädret hade kunnat vart roligare ;) Och fina presenter fick vi!

I lördags kom Hanna och Martin hem till mig och Samuel och vi umgicks hela dagen. Så mysigt! Vi njöt av solen, lagade mat på kvällen och kikade på fotbollen, faktiskt. Jag är verkligen inte insatt och tycker inte fotboll är det roligaste att kolla på, men jag har inget emot det om andra i sällskapet gärna vill se ;) Blev så jävla arg dock, efter alla hot, allt hat och all rasism som Durmaz fick utstå. Fy fan. Vidrigt. 

Igår spenderade jag största delen av dagen med att städa faktiskt, haha. Roligare söndag har en ju haft ;) Det var dock rätt skönt, även fast solen sken. Hemmet blev skinande rent efter torkning, dammsugning och svabbning av golven så det var det värt! På eftermiddagen åkte jag till stallet, och jag och pappa tog med Focus på tur ut i skogen. Jag i joggingskorna och pappa på hans rygg. Han skötte sig fint, tills det kom två bilar från varsitt håll på grusvägen så vi var tvungen att vänta en stund i skogsdungen. Då fick han panik på alla blinningar som plötsligt kom, så vi fick vända hemåt. Innan det var han superduktig! Vi ska försöka att börja rida ut på honom själv och få honom trygg i det, och detta var första gången. Redig kille ♥ 

 
/ Anna
Kommentarer
Ellen säger:

Han är så fin!😍

2018-06-25 | 12:05:29
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: