Lugn uteritt

När jag skriver det här inlägget så vräker regnet ner utanför fönstret, men i förmiddags när vi red så hade vi tur då det var uppehåll fram tills att vi vände upp på asfalten hemåt. Det blev en lugn tur med bara skritt och trav för alla hästarna idag. Susanna och Tuva var med och red, och detta blev Tuvas första uteritt (Tuva är 10 år gammal). Hon red Tage och han skötte sig lika bra som vanligt så det var inga problem att trava endel :) 

Jag red först med Bella, sen red Anna Focus på hackamoret (Tages träns är sönder och vi har inte hunnit köpa nytt än) och Susanna red Boppen. Focus gick riktigt fint på hacket roligt nog, och han var överlag riktigt lugn och avslappnad idag även om vi såg både ett gäng rådjur och mötte människor + hund i skogen ett par gånger. Anna var väldigt nöjd över honom idag. Även Bella och Boppis gick fint idag. Är så nöjd över Bella för när vi fick henne så travade hon så himla fort hela tiden, oavsett om vi red på banan eller i skogen, men i synnerhet i skogen. Numera är det inga problem för henne att faktiskt vänta och vila på steget, vilket behövs om de andra ska hänga med när vi är ute ;) 

Förutom detta har vi spelat in en video och jag har redigerat lördagens video, och ska redigera även videon vi spelade in idag så vi kan vara lediga över midsommar. Bella ska få två dagars helt vila nu, och på söndag får hon antingen ännu en dags vila eller en lugn uteritt beroende på var jag känner för. Focus ska också vila helt, och de andra två får vila helt imorgon, och sen får vi se hur resten av helgen blir för dem, lite beroende på vad vi själva ska hitta på med våra vänner :) Imorgon blir det i alla fall party med ett gäng vänner vilket ska bli himla kul!


/ Emma
Kommentarer
Sätilaryttaren.se säger:

Jag vet inte om det bara är jag, men när jag klickar på kommentarlänken som är ovanför inlägget, under rubriken (på datorn) så kommer jag till exclusive horsewear hemsida. Det är en adrecord-länk.

Svar: Vi har mailat blogg.se om det problemet och ska se till att lösa det så fort som möjligt!
Emma Elfstrand

2018-06-21 | 17:59:18
Bloggadress: http://satilaryttaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: