Lördagsplaner

God morgon allihopa! Idag ringde klockan 05.45 för mig, och jag ska strax ut till stallet. Anna kommer snart hit och ska fixa Focus litegrann till dagens tävling som vår klubb anordnar. De ska rida två klasser på en dag för första gången. Perfekt att göra det nu när vi har boxplats hela dagen och slipper lasta på/av eftersom lastningen inte funkar helt 100 ännu och kanske tar lite för mycket energi för honom just nu. Två stycken LB:1 ska de rida idag och det ska bli kul att se hur han reagerar till andra klassen, om han blir trött, eller bara mer avslappnad i skallen :) 

Själv ska jag sitta i sekretariatet hela dagen, och Anna ska jobba i kafeterian när hon inte rider. Hon kommer att knoppa och fixa Focus på plats på ridskolan då vår transport ska stå inne på banan som domarbås, så vi behöver vara där i god tid. Bra träning för honom också att bli knoppad och fixad på en annan plats. 

Detta blir för övrigt vår första tävling på klubbens nya anläggning, så jag hoppas att allt kommer gå bra. Ifall det är någon som läser bloggen som kommer och tävlar hos oss idag så önskar vi er lycka till! Detsamma gäller er som tävlar på annat håll :) I vår senaste video som precis kom upp får ni hänga med under en hel pay and jump-dag, med förberedelser och sen även se när Emma och hennes syster Alice hoppar Tage. 

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: