Let's go vego

Ni som hängt med här ett tag vet att Emma äter helvegetariskt, och att jag äter en hel del vegetariskt men inte vartenda mål. Nu tänkte jag att jag ska testa att köra helvegetariskt jag med! Den största anledningen är för att jag vill se om det gynnar mina höfter. Jag testade ett tag att utesluta allt socker(inklusive pasta och sånt gott...) men det funkade inte, och det var dessutom så sjukt tråkigt att inte käka pasta bland annat ;) 
 
För mig känns det inte särskilt svårt alls, eftersom jag är van att laga vegetarisk mat och har Emma som en bra stöttepelare i det hela också när inspirationen tryter. Igår lagade jag sojafärssås med spaghetti som blev så himla god! 
 
Utöver detta ska jag såklart fortsätta att försöka bygga upp höfterna så gott det går. Ska bli kul att se om ett tag om jag märker någon skillnad i höfterna eller inte! :)
Denna ska jag laga mycket av kan jag lova ;) mums!
 
Har ni förresten något bra förslag på vad man kan grilla som är helvegetariskt (dvs inte innehåller några animalier)? Jag älskar anammas korv och burgare kan man ju göra av formbar färs, men finns det andra bra alternativ? Tipsa gärna ❤
 
/ Anna 
Kommentarer
Klara säger:

Jag gillar halloumi och majskolvar. Hälsans kök soyakorv är också god! :)

2018-06-26 | 16:55:00
Lisa säger:

Massvis med grönsaker funkar super på grillen! Paprika, majskolv, svamp, endiver, aubergine, blomkål, tomater, osv. Bara att prova sig fram :)

2018-06-26 | 20:45:20
Anonym säger:

Älskar att grilla ananas! Det finns en viss ananas som är tänkt för grillning

2018-06-26 | 22:25:44
Anonym säger:

Gör grillspett med formbar färs och kryddor. Har sett att Emma är med i ”Vad lagar du för veganmat idag?” på fb, finns massor av recept där. :D Om ni vill prova på seitan kan det vara gött också!

2018-06-27 | 00:21:59
Anonym säger:

min mamma som är vegetarian brukar grilla ztaispett, tror det heter så eller qournfiler med marinad eller utan så det är två tips.

2018-06-27 | 10:34:26
Ida säger:

Jag tycker att quorn-Nuggets är gott. Vet dok inte om de går att grilla men. Annars så kan man grilla quorn-filéer som också är mycket gott.

Svar: De är inte animaliefria tyvärr!
Emma Elfstrand

2018-06-27 | 21:36:51
Mikaela säger:

Alla grönsaker går ju mer eller mindre att grilla.

Vi grillar mycket i folie-paket också, alltså mixar grönsaker och lite smör och eventuellt salt och sen får det ligga och gotta sig på grillen :)

Men grillar också mycket svamp, typ fylld portabello är så gott. Mycket sparris blir det. Även halloumi och tofu-spett med zucchini är mums!

2018-06-28 | 10:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: