Inbjudan Pay and jump 5 juli

Systrarna Elfstrand & Elfstrands Häst bjuder in till Pay and jump torsdagen 5 juli.

Alla ekipage är välkomna hem till oss på pay and jump-hoppning torsdagen 5 juli.
Plats: Naum, Vara kommun, Västergötland.
Tid: Första start 17.30. 
Höjder: 20 cm-120 cm, höjning 10 cm åt gången. 
Ridbana: Hoppningen hålls i vår fina gruspaddock, 24*70 m. Framridning i fin gräshage med litet framhoppningshinder. Från och med 60 cm får alla startande hoppa fram några språng på banan innan sin start. 
Pris: 90 kr/start för anmälan innan 4 juli 12.00, därefter 110 kr/start. Betalning sker enbart via Swish eller faktura. Fakturan faktureras i så fall 6 juli och har ett förfallodatum efter 7 dagar.
Övrigt: Rosetter kan köpas till för 40 kr/styck utan glitter eller 50 kr/styck med glitter, och försäljning av fika kommer att finnas på plats. Vid väldigt dåligt väder kan vi tvingas ställa in pay and jumpen. Detta meddelas i så fall via elfstrands.se eller facebook.com/elfstrandshast. Mer information (vägbeskrivning, parkering osv) och startlistor publiceras på www.elfstrands.se senast onsdagen 4 juli kl 16.00. Ridning på vår anläggning sker på egen risk, så se till att ha gällande försäkring! Vår anläggning är helt rökfri och det är förbjudet att röka på vår mark.
Anmälan: Skicka namn på ryttare & häst samt hinderhöjd(er) till antingen mail elfstrands@hotmail.com eller PM på Facebook: Emma Elfstrand

OBS: Alla är välkomna! Du behöver inte grönt kort eller licens! Hästen behöver inte heller någon licens.
 
 
Varmt välkomna!

/ Emma & Anna
Kommentarer
Jolin Berg säger:

Hej!

Jag kommer inom kort få hem min nya häst (förutsatt att han går igenom besiktning och röntgen) och tänker att vår första start tillsammans skulle bli på en Pay and jump, då kanske vid er. Det är ett bra tag innan han ska ut och tävlas, då jag verkligen vill ge honom tiden. Men, då undrar jag om man inte kunde boka in er som fotograf? Det hade varit roligt att kunna skriva i att man vill bli fotad och så får ni betalt för det samt kunna använda bilderna i sammanhang med era Pay and jumps? :)

Svar: Hej! Vi ska försöka få fotograf på plats, vi hinner tyvärr inte fota själva :) Men vi ska höra oss för, och förhoppningsvis få en fotograf till våra aktiviteter, om inte varje gång så på de flesta i alla fall :D
Emma Elfstrand

2018-06-18 | 12:15:35
Bloggadress: http://jolinberg.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: