FrågeFredag

Nu är det dags för frågefredag igen, där ni läsare får kommentera vad ni föredrar :) Den här fredagen handlar det om sociala hästmedier. Vad föredrar ni? Att läsa bloggar eller se youtubevideos som handlar om hästar och ridsport? Motivera gärna varför :) 

 
Vi är väl de i Sverige som är mest aktiva på både blogg- och Youtubesidan när det kommer till hästar och ridsport. Själva föredrar vi att läsa bloggar framför Youtube, men det är för att vi aldrig har fastnat för just den sociala medien. Det går så mycket smidigare att läsa bloggar, och när vi väl kollar på något på TV:n prioriterar vi att kolla på Netflix framför Youtube helt enkelt. Däremot tycker vi det är jättekul att jobba med Youtube och spela in/redigera videos till våra tittare :) 

/ Emma 
Kommentarer
Malina säger:

Jag skulle säga att följa instagramkonton är typ det enda sättet som jag följer fler ryttare, annars är det youtube. Er blogg är inprincip den enda jag följer men på youtube följer jag några fler hästkanaler och jag känner att det är lättare på ngt sätt :)

2018-06-29 | 08:39:47
Anna Almén säger:

Jag gillar både blogg å Youtube lika mycket.

2018-06-29 | 08:51:13
Bloggadress: http://kilbostallet.blogg.se/
Matilda säger:

Gått över så gott som helt från att läsa bloggar till rörligt material, dvs youtube. Kikar uppenbarligen in på ett mycket begränsat antal bloggar, men det är sällan...

Jag föredrar helt enkelt att få "hänga med" mer. Upplever att det inte blir lika platt(kan man säga så?) som en blogg kan bli. Man får in mer personlighet och jag gillar stämningen ett klipp kan förmedla, enklare än några skrivna rader. Kanske är det lite samma sak som med bilder kontra filmer?
Jag själv fotograferar mycket så jag uppskattar såklart fotografier. Men tittar jag exempelvis tillbaka på en gammal bild eller ett klipp så är det klippet som berör mig mest.

Hoppas såklart att ni kommer finnas kvar på Youtube länge till, ni gör ett fantastiskt jobb. Upplever det svårt att hitta hästkanaler som mäter sig med er. ;)

Svar: Tack snälla vad kul att höra :D Vi har inga planer på att sluta med Youtube än på ett bra tag i alla fall ;)
Emma Elfstrand

2018-06-29 | 08:58:50
Anonym säger:

Jag föredrar youtube alla dagar i veckan! På nått sätt kan det kännas mer personligt om ni förstår vad jag menar? Se ridpasset, höra röster som också blir mer personligt. Men till er så älskar jag båda youtube och blogg. Kollar på er youtube så fort ett klipp kommer och går in på er blogg flera gånger per dag

Svar: vad kul att höra att du följer oss på båda ställena :D
Emma Elfstrand

2018-06-29 | 12:41:46
Anonym säger:

Fortsättning på förra, sen föredrar jag framförallt Vloggar på youtube

2018-06-29 | 12:42:18
Emma säger:

Jag föredrar definitivt Youtube

2018-06-29 | 13:20:28
Anonym säger:

Enda bloggen jag följer är er! Så föredrar Youtube! Beror kanske på att farsan blir sur om jag inte tittar på ridvideos

Svar: kul att du följer oss även om du föredrar Youtube :D
Emma Elfstrand

2018-06-29 | 16:21:35
Kikki säger:

Liker best blogger! YouTube er også veldig interessant, og jeg følger dere og to andre hestebloggere der.
Instagram er kjedelig, og ikke noe jeg gidder

2018-06-29 | 16:46:32
Mathilda säger:

Jag föredrar bloggar, gillar att kunna läsa "som jag vill" så att säga. När man ska kolla på youtube blir det liksom så att man måste hålla helt fokus när man kollar annars missar man så mycket.
Ni är de enda jag följer på youtube, passar på att kolla på era videos på lunchrasten på jobbet :) Ni är de enda som gör videos jag tycker är värt att kolla på helt enkelt ;D

Svar: Åh vad kul att höra :D
Emma Elfstrand

2018-06-29 | 20:27:59
Stina säger:

Jag föredrar youtube men gillar också att läsa bloggar. Jag tycker det är roligt att se hästarna och att någon pratar eftersom jag oftast gör något samtidigt.

2018-06-29 | 20:43:43
Anonym säger:

Jag föredrar att se vloggar, eftersom att jag gillar att se vad som händer. När jag läser inlägg så får jag inte en tydlig bild av vad som skrivs om:)

2018-06-29 | 22:04:56
Jessika säger:

Jag tycker om båda, men föredrar Youtube. När man läser mycket och så i skolan är det skönt att bara kunna slappna av och lyssna och titta på något annat än text. :) Om det dessutom är något fint på skärmen är det bara ett plus ;)

2018-07-01 | 18:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: