Bröllopsresan går till...

... Maldiverna! Haha ja, det blev en helomvändning från Island. 
 
Jag och Samuel diskuterade vart vi ville åka. Vi båda har varit sugna på Island, men kom fram till att det blir lite tråkigt att åka när vi gift oss. Det känns roligare att åka i typ juni, för då är det väl lupinsäsong? Har hört om Islands vackra lupinfält, och de vill jag uppleva. Så Island får helt enkelt bli en annan gång! Sen är Island kanske inget land en åker till i flera veckor heller, och vi vill vara iväg ett tag. 

De enda ställena som faktiskt lockade oss var antingen USA(Florida, Miami eller liknande) eller Maldiverna. Efter ett tag så kom vi fram till att om vi skulle åka till USA så skulle vi behöva bila runt lite, och planera upp resan på ett helt annat vis än om vi skulle åka till Maldiverna. Latheten tog över lite, haha. Nej men USA hade varit helt fantastiskt, men vi vill nog åka dit ett kompisgäng isåfall och uppleva det tillsammans. Maldiverna om något verkar otroligt romantiskt, och hur vackert är det inte?! 

Två veckor kommer vi vara iväg, och vi åker i januari. Vi hade helst velat åka i september, för att kombinera bröllopsresa och 5-årsdagsfirande, men insåg att vädret skulle vara sämre då. Så januari it is! Känns underbart att ha det att se fram emot under kalla, trista januari. Så glad! <3 Nort Male Atoll heter ön vi ska vi till. 
 

Längtar redan! Även fast jag bävar mig lite för så lång flygresa, haha. Har åkt max 4-5 timmar förut. Det ska nog gå bra :) 

/ Anna
Kommentarer
Lisa säger:

Det blir nog fantastiskt <3

2018-06-15 | 11:02:04
Elaine & Grizzly - Faldarello.com säger:

Maldiverna både ser och låter fantastiskt mål som bröllopsresa! :)

Island tror jag ni gör helt rätt i att bara åka i max 1 vecka. Vi var nyss där, i 4 dagar, och det kändes fullt tillräckligt. :) Verkligen ett annorlunda resmål, inget negativt - men Annorlunda! :D

Svar: Åh härligt!
Emma Elfstrand

2018-06-15 | 11:37:16
Bloggadress: http://faldarello.com
Anonym säger:

Jag har bilat på island och hade inte alls tyckt att fyra dagar vore tillräckligt. Kanske om man bara vill se det som är närmast Reykjavik, men jag var där betydligt längre än så och hann inte alls med allt. Men det är ju såklart olika vad man vill ha ut av en resa, på bröllopsresan låter det ju inte helt fel att bara kunna slappna av 🤗

2018-06-15 | 18:01:26
Cicci säger:

Maldiverna är typiskt bröllopsresemål! Passa på att snorkla om så bara i husreven men kan ni skulle jag boka en båttur och åka runt lite i athollen. Häftigt klart vatten och mycket olika roliga fiskar :-)

2018-06-15 | 19:35:23
Emma säger:

Island är ett fantastiskt resmål enligt mig, men jag hade nog valt något annat (soligare och mer chill) som bröllopsresa. Maldiverna låter helt perfekt, ni får säkert en härlig resa!

2018-06-16 | 09:45:19
Erika Pettersson säger:

Ser jätte mysigt ut 😊

2018-06-16 | 11:10:44
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/
torres säger:

Men så drömmmmmiiiiigtt! Hoppas ni får en fantastisk bröloppsresa <3

2018-06-16 | 19:41:50
Bloggadress: http://nouw.com/torres

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: