Hoppvlogg

Här kommer en video som vi spelade in tidigare i veckan när vi hoppade med alla hästar (utom Focus obviously). Ni får se en rolig gymnastikövning och allmänt häng i stallet. Hoppas ni gillar den!/ Emma

Focus-bilder

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga. Här kommer bilderna på Focus från tävlingen i Gråbo för två veckor sedan. Som ni vet gick det inte alls bra på denna tävling, men självklart har vi lite bilder att bjussa på ändå även om det regnade större delen av Annas start!

 
/ Emma

Fredag

Glad fredag på er!

Idag har jag och Emma ridit 2/4 hästar, de äldsta i truppen, nämligen Tage och Boppen. Under tiden som Emma red ett pass på banan så red jag ut. Tage var faktiskt lite spooky idag! Han är det rätt sällan, men ibland så händer det ;) Han blev livrädd för en hög med ved, som dessutom var pytteliten. Såpass rädd att jag fick hoppa av och leda förbi honom, haha. Gubben då. Resten av turen gick bra men han ryckte till ett antal gånger av diverse grejer. Blev en lugn tur med mycket skritt, lite trav och en galoppfattning i varje galopp. 

Emma red Boppen på banan som sagt och till en början hade han känts lång. Hon kom då på en övning som gjorde susen! Hon låg på en volt och fattade förvänd galopp, gjorde ett byte till rättvänd galopp, gjorde ett avbrott till skritt och fattade sedan förvänd galopp igen. Detta hade gjort honom betydligt mer ihop i kroppen, känslig och härlig. Kul! Så gött när man lyckas tycker jag, känns lite som en seger :)

Nu ska vi snart åka till en kompis på tacomiddag, mys! Hoppas ni får en fin kväll ❤ kram. 

En galopperande Tagis i vattenbrynet igår kväll. 

/ Anna