Ut på äventyr

Idag så lastade vi Focus och hans bästis Acce i transporten och for iväg och badade! Jag, Samuel, pappa, Moa och hennes pojkvän åkte iväg allihopa. Så mysigt!

Jag trodde knappt att jag skulle kunna rida Focus idag faktiskt, för till en början tyckte han att vattnet var superläskigt. Jag tog en longerlina, hade ridstövlarna på(så de blev dyngblöta, haha) så jag skulle slippa bli trampad och så stod vi vid kanten och vande oss lite vid vattnet. Till slut klev han i, helt utan stress! Så skönt :D Så fort han var helt i så var han superlugn, blev så förvånad. Duktigaste killen ♥ 

Det blev ingen simning för oss, dels för att jag hade sadel och dels var ingen av hästarna så sugna på att gå ut så långt för att faktiskt kunna simma, haha. Det är väl det enda negativa med båtgården där vi badar, att det är så satans långgrunt! Men vi travade i vattnet i alla fall, och vadade, plaskade och doppade hela mulen. Så söt! Han tyckte det var så roligt och mysigt när han väl hade kommit i. Älskade vännen ♥ Han var inte något rädd för varken barn, hundar, parasoll eller bollar heller. STOR guldstjärna till Focus idag!

Nyfiken kille på stranden ♥

Förutom badutflykt så har jag såklart tagit hand om Boppen också. Hans sår lades om, och det ser fint ut så det känns skönt! Bella lever lajf och chillar på livet i hagen och ser nöjd ut. Hon vilar upp sig inför att hennes matte kommer hem igen ;) Tage och jag red ut en kortis. När jag precis hade tagit in honom så hopade sig åsk/regnmoln runt oss, men vi hann faktiskt med en tur innan jag kände första regndroppen! Än har det inte åskat, så kanske att vi slipper åska. Lite regn hade inte varit fel, dock...

Hoppas ni har, och har haft en bra fredag allihopa! Vi hörs "live" igen på söndag, för imorgon är jag upptagen hela dagen. Kram på er!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Härligt! Duktiga Focus :)

2018-07-13 | 21:31:00
Erika Pettersson säger:

Kul att de gick så bra 😀

2018-07-14 | 12:18:54
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: