Svar på söndagsfrågor del 2

Följdfråga på sista frågan ni svarade på: skulle bonde söker fru vara en serie ni kan tänkas vara med i?
Jag (Emma) fick faktiskt förfrågan från produktionen om jag ville vara en av bönderna för två år sedan, men jag valde att tacka nej ;) Anna skulle inte kunna tänka sig att vara med om hon varit singel ens. Ingenting emot BSF, älskar snarare det programmet, men vi hade inte velat delta ändå :)

Hurdana är ni, såna som blir trötta av att umgås med folk, såna som "måste" umgås med någon hela tiden...
Det här är faktiskt den största saken som skiljer oss åt rent personlighetsmässigt. Anna är väldigt extrovert och vill umgås med folk hela tiden. Hon uppskattar inte att vara ensam, om jag säger så ;) Själv så älskar jag att vara ensam! Det är så jag laddar mina batterier, men jag gillar också att umgås med folk (mina vänner då). Däremot är det endel personligheter som dränerar mig på energi istället för att ge energi, så jag skulle säga att jag är ganska ambivert, men mer introvert än extrovert. 
 
Vilken av era hästar brukar ni ha längst/kortast man och svans på?
Av alla våra 4 hästar så tycker jag nog att Focus och Bella passar bättre i lite längre man än vad Tage och Boppen gör. Boppen ser roligast ut i längre man, haha. Förlåt gubben <3 Jag vet inte riktigt varför, men Boppen ser genast ganska ovårdad ut i längre man. Tage ser också absolut bäst ut i kort, välklippt man. Focus och Bella gör inte så mycket om den växer ut lite, även om vi föredrar att hålla deras manar korta också :) Svansarna har vi väl ungefär lika på alla.

Hur ser ni att en häst har mycket kapacitet? Både i hoppningen och dressyren!
När det gäller dressyren så brukar vi titta på hur hästarna rör sig, både smidighetsmässigt och gångartsmässigt. När jag såg Focus på film så tyckte jag att han såg ut att ha väldigt trevliga gångarter. Men sen kan man aldrig veta helt 100 heller, utan det är alltid en liten chansning om man köper en ung eller outbildad häst :) I hoppningen så tittar vi främst på att hästen ska ha ett bra huvud, men det är klart att man kan se på en oinriden häst hur den hoppar på löshoppning. 

När ska ni ha nästa Pay and Jump?
Den 8 augusti, kvällstid! Propp finns HÄR :D
 
 
/ Emma
Kommentarer
Sara säger:

Ska ni visa någon film på er pappa när han hoppade Boppen på P&J? Eller har jag kanske missat det 😊😊

Svar: Vi filmade honom bara med mobilen under pay and jumpen tyvärr :)
Emma Elfstrand

2018-07-26 | 14:51:28
Mathilda säger:

Vad synd att du Emma inte ville vara med i bonde söker fru, hade ÄLSKAT att se dig i programmet! Fast jag förstår verkligen varför du inte ville vara med, lite väl utlämnande att ha sitt kärleksliv på tv sådär :o

Svar: Haha ja, så är det verkligen :) Hade lätt vart med om det inte filmats, men tyvärr finns det väl inget sådant organiserat ;)
Emma Elfstrand

2018-07-27 | 16:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: