Svar på söndagsfrågor del 1

Om man ritar ett porträtt av er, vart ska man senare skicka dom för att ni ska se dem? (Alltså skicka elekttoniskt, på insta/mail osv)
Ni får jättegärna skicka detta till vår mail, elfstrands@hotmail.com. Vi blir jätteglada för allt vi får skickat till oss! :)

Vad jag har förstått det som så gillar ni magplattor, då undrar jag varför Tage har sadelgjorden? :)
Yes generellt gillar vi magplattor bäst, men Tage visar tydligt att han gillar sin fluffgjord bäst, och då får han ha den :)

Vad tycker ni om tanken på att adoptera en häst från en organisation istället för att köpa? (T.ex. svenska hästars värn och world horse welfare afopterar ju bort hästar. Vill inte få till svar att man hellre ska köpa en avlagd trav- eller galopphäst😅)
Det är en jättebra idé om du har ekonomin och kunskapen för detta! Har ganska dålig koll själv på hur detta går till rent praktiskt, men det är alltid bra om hästar och djur kan få hjälp :) 

Kommer man kunna köpa era rid kläder från Finland? Ni är bäst..fina hästhållnings tankar..
Förhoppningsvis, men allt sånt kommer vi få koll på senare och kan meddela er :) Tack snälla!

Om ni fått välja att bo vart ni ville i Sverige, alltså landskap, vart hade ni velat bo om ni inte får välja där ni bor nu?
Då hade vi velat bo i Halland (Varberg i så fall) eller möjligtvis Skåne. Två väldigt fina landskap med en bra hästkultur. Skulle aldrig velat flytta uppåt i landet i alla fall med tanke på att jag är så extremt frusen och tycker det är illa nog med vintern på västgötaschlätta ;)

Kan dere forklare litt forskjellene mellom det bittløse alternativet dere bruker på Focus nå, og en vanlig sidepull eller et hackamore?
Yes vi ska spela in en video med vår dressyrtränare Miranda i veckan är tanken. Där vi ska försöka berätta så mycket som möjligt om tränset vi rider Focus på nu, jämföra det med andra bettlösa träns osv.

Nästa tävling för focus?
Vi har ingen inplanerad tävling med honom än, utan det kommer antagligen dröja ett tag till det. Först ska han successivt vänjas in på bett igen och förhoppningsvis acceptera det bättre. När han gör det kan det bli aktuellt med tävling igen!

Tips på bra hovslagare eller vart man ska vända sig för att hitta en?
Det beror nog på vart i Sverige du bor, men kan varmt tipsa om att fråga i olika hästgrupper på Facebook! I Västergötland finns bland annat "Hästfolk i Västra götaland".

Vilka konspirationsteorier tror ni på?
Vi älskar att lyssna på poddar om konspirationsteorier, och tror på endel som vi hör, kan vi väl säga. De mest självklara är ändå att 9/11 var ett inside job och att månlandningen var fake. Det finns många intressanta konspirationsteorier som är skrämmande om du tänker på dem! Exempelvis att botemedlet för cancer har funnits sedan länge men att läkemedelsindustrin tjänar för mycket pengar på sjukvården att de inte "släpper det". Vet inte vad jag ska tro om det, men det hade inte förvånat mig om det varit sant... Jag tror även på att Hitler inte dog i bunkern utan flydde (det sägs ju att han bodde i Argentina, bland annat). 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: