Ny telefon!

I måndag så låg jag och Samuel och tittade på serier i soffan efter middagen. Vi hade lyckats få in så SJUKT mycket flugor, så Samuel skulle smälla en som satt bredvid min mobil i soffan. Han råkade träffa mobilen litegrann, men det var absolut inte stenhårt slaget eller så, så vi tänkte inte mer på det. Efter ett tag tog jag upp min mobil, och den var SÅ seg i touchen. Tänkte att jag kanske fått något på den, eller hade något på händerna, men den var lika seg efter att jag rengjort både telefonen och mig. Sen såg jag lite lila fläckar dyka upp i ena hörnet på skärmen. Det blev bara värre och värre ju längre tiden gick, och dagen efter var skärmen helt svart. Så ja, min telefon blev dödad av en flugsmälla. Haha. Den var för visso sprucken i skärmen sen innan, men ändå. Så hårt slog inte Samuel.

Hur som helst så var jag tvungen att beställa en ny telefon, och en Samsung Galaxy S9 blev det! Jag som älskar blått beställde faktiskt en blå. Jag tycker svart känns tråkigt, och lila är inte riktigt min färg. Vitt, silver eller blått är lite mer mina färger, och blått var det som fanns, så så fick det bli! Beställde också genast skal från Ideal of Sweden, både två "vanliga" skal, men också ett sånt där plånboksfodral som skyddar hela telefonen. Hatar egentligen sådana, men hoppas jag vänjer mig. Orkar inte med fler trasiga mobiler nu, haha. Har inte haft flyt de senaste åren(läs: har varit EXTREMT jäkla onödigt klantig). En gick sönder när jag råkade tappa en handslip på den(slipade bort mönster på tapeter hemma), en råkade jag dränka när jag och Samuel var på spa och nu denna som dog av en flugsmälla... Haha!

Jag är alltid så tudelad när det är dags för ny telefon. Ogillar att lämna den gamla bakom mig, men det är kul med en ny på samma gång. Skönt när alla appar, bankIDn och sånt är i sin ordning, för det är så tråkigt att fixa med tycker jag ;)

/ Anna
Kommentarer
Sätilaryttaren.se säger:

Förr, när jag var yngre, så ville jag beta telefon jämt men nu vill jag inte byta-min telefon har mer blivit min bebis 😂❤

Svar: Haha men eller hur!! Det är verkligen så ;)
Emma Elfstrand

2018-07-20 | 22:58:50
Bloggadress: http://Http://satilaryttaren.se
Erika Pettersson säger:

Dom skalen är bäst 😊👌

2018-07-21 | 11:39:28
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: