New in

Igår var vi och handlade lite smågrejer till Focus, samt olja så att jag skulle kunna olja in våra träns! Har varit ganska slarvig med det där det senaste ska jag erkänna, så efter att ha sett Johanna Lassnacks senaste video om just oljning av träns osv så fick jag tummen ur. Tack för det, Johanna! 

Nos och nackludd från Hööks - Hästsalva till Boppens sår - Stångtyglar från CH/Hööks - Hink och paraffinolja från Biltema

Luddet köpte jag till Focus nya bett. Provade att rida med det "naket", men han fick tyvärr lite skav av det :( Emma tyckte att jag skulle vara rolig och köpa rosa ludd, men det blev inte så. Såhär i efterhand hade det faktiskt varit bra med ett ludd till, för att kunna byta när det behöver tvättas. Får bli nästa gång :) 
Hästsalvan behövs till Boppens sår, när stygnen är tagna och han inte behöver ha plåster på. Håller flugorna borta bra, tycker jag! 
Tyglarna köpte jag för att de är kanon ifall Focus "drar ut sig" när jag rider honom. Det är egentligen tyglar till stången på ett kandar, men jag föredrar lite tunnare tyglar, så därför köpte jag dem. 
Och till sist - hink med lock samt tre flaskor paraffinolja från Biltema. Hade behövt mer olja, haha. Allt läder ska ligga täckt en bra stund och dra åt sig av oljan. Aja, får köpa på mig mer nästa gång där också ;) 
 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Haha efter att sett Johannas video, så var jag oxå o handla olja🙈 blev på nåt sett mer motiverad till att göra de efter hennes video🙊

Svar: Haha eller hur! Så najs när man får inspiration :D
Emma Elfstrand

2018-07-19 | 19:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: