Filma bröllopet

Jag har en fråga till er som gift er - hur har ni gjort med film? Har ni enbart filmat själva vigseln, eller har ni filmat glimtar från hela dagen? Eller kanske inte filmat alls?

Jag är så otroligt kluven i hur vi ska göra. Å ena sidan vill jag verkligen ha massor med film, för det är så kul att ha det som minne. Å andra sidan vill jag inte att någon gäst ska känna sig obekväm med att det är någon som filmar. Det hade såklart varit jättekul att dela med sig av någon snutt till er också, om vi nu känner för det. Men framför allt vill jag ha det som en egenklippt video för oss att titta på. Åh, jag vet inte, det är så svårt! Vi har såklart fotograf med oss, så bilder kommer vi ha från dagen.
 
 
/ Anna
Kommentarer
Lotta säger:

Förra sommaren var jag på min kompis uberlyxiga bröllop med extra allt. Inkl ett kamerateam som var med hela dagen och fram till midnatt. Ja, hon fick riktigt fina bilder och filmer. Men jag lovade min sambo att jag aldrig skulle utsätta honom för detta. Det tog tid, de var tvungen att ta om vissa saker och flytet i tillställningen försvann, likaså folket på dansgolvet efter middagen... När teamet hade försvunnit hade också suget för partyt gjort det. Jag skulle rekommendera att visst filma, men låt det isf bli vad det bli och håll det begränsat. Jag tror att gästerna kommer att uppskatta det mer och att de kommer att ta fler bilder själva då de inte "är iakttagna"

Svar: Men fy fasen, låter som en mardröm ärligt talat haha. Ska någon filma så ska det vara lite mindre proffesionellt tänker jag, så det slipper bli stelt :)
Emma Elfstrand

2018-07-10 | 13:12:32
Bloggadress: http://https://nouw.com/h%C3%A4stsurr
E säger:

Jag har inte gift mig, men om jag gjorde det skulle jag vilja filma vissa snuttar av bröllopet. Inte precis allting. Men typ filma lite av allt så man får lite highlights från bröllopet. :) Tror jag hade ångrat mig om jag inte hade filmat något alls.

Om du filmar något Anna, så får du hemskt gärna dela med dig av någon filmsnutt från bröllopet till oss, hade varit så kul att se!

Svar: Ja, men det är lite så jag känner också, att vi nog lär ångra oss om vi inte har lite utav det på film... Tack för input! :)
Emma Elfstrand

2018-07-10 | 13:22:06
Jenni säger:

Bara filma korta klipp isåfall☺️
Hade ni kunnat köpa en 8årig häst som markerat på böjprov(endast böjprov inte longering el rakt spår samt exportröntgad UA) aldrig behandlad för hälta, därefter på ombes 2veckor senare är UA? :)

Svar: Yes, hade absolut kunnat köpa den hästen du beskrev :)
Emma Elfstrand

2018-07-10 | 19:06:27
Anna säger:

Nu gifte vi oss borgeligt. Men jag hade nog valt en bra kompis till oss som känner oss och inte är feg. En som kan gå runt bland folk och fråga folk saker om en så det blir roligt och så man får en överaskning när allt är klart.
Jag ångrar att vi aldrig gifte oss ordentligt, vi har en skit kass bild när vi byter ringar, och en kass mobilfilm av cermonin, jätte tråkigt.

Svar: Ja, jag kanske får be en kompis att filma dagen :) men du - man kan ju faktiskt förnya löftena! Om tid och pengar finns så tycker jag att du ska ha en "ordentlig" ceremoni. Det är det aldrig för sent för :D
Emma Elfstrand

2018-07-11 | 11:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: