Dressyr x3

Hej allihopa! Idag har Tage, Boppen och Bella fått sig varsina dressyrpass medan Focus har vilat. Vi filmade passen med Tage & Bella, och gjorde samtidigt en "Vem rider mest liksidigt"-challenge som kommer upp på onsdag :) 

Både Tage och Bella var fina! Just nu tror jag att Bella har hamnat i en liten svacka igen, precis som när hon just kommit till oss. Det märks då galoppen blir lite struligare än vanligt och hon blir mer "dragig" i handen liksom. Positivt är i alla fall att det känns som ett betydligt mindre problem nu jämfört med de första två veckorna, så det problemet kommer säkert försvinna allt eftersom att hon blir starkare. Även om hon kanske har en dipp nu så gjorde hon sitt bästa som vanligt och var väldigt fin att rida. Vi tränade mycket på övergångar och även lite förvänd galopp som jag har börjat introducera för att bygga mer styrka i galoppen. Här kommer en liten film från dagens pass, och mer klipp får ni se på onsdag :) 


Tage såg också fin ut med Anna. De tränade ganska mycket galopp idag och jag får säga att han ser bättre och bättre ut i den :) Kul att han är i så fin form! Anna red Boppen medan jag redigerade videon och han är fortfarande inte direkt i toppform, men Anna tyckte ändå att han kändes bättre än senast hon red. Mer ihop i kroppen osv, och jag tror att om ett par veckor kommer nog han att vara i fin form igen :) 

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: