Bra hoppass

God morgon! Nu väntar jag på Anna och pappa som kommer hit vid 6 för att rida ut :) 

Igår spenderade vi hela kvällen i stallet för att hoppa/rida hästarna. Cillan kom hit med sin systerdottes ponny och så hoppade hon Tage också. Själv hoppade jag Bella och Anna red Focus, och hör och häpna: de "hoppade" också :D 

Vi ställde upp en liten bana som vi samtidigt tränade lite mjuka brutna linjer på. Bella kändes kanonfin, men blev trött mot slutet. Inte så konstigt eftersom hon vilat lite extra det senaste och behöver få upp sin ork igen. Är i alla fall väldigt nöjd med henne för hon bjuder alltid på så fin känsla! Tage gick också kanonbra med Cillan även om han inte har hoppat ordentligt på ett tag, så det var roligt att se :) 

Focus var så duktig och gick för första gången över en helt upphöjd bom idag (de ligger på 30 cm), även med ryttare på ryggen. Så himla duktig kille som kan gå över det lugnt och sansat! Bara han får godis efteråt så går han över med glädje kan jag säga ;) Det finns en video uppe på systrarnaelfstrand:s instastory där han går över bommen utan ryttare ifall ni vill se det!

Vi både fotade och filmade gårdagen, så när vi är klara med ridningen idag ska jag redigera dessa, och se till att bjussa på bilderna här.

Den här grabben får dessutom gå i stor hage igen, så nu är squadet fulländat igen ♥ Nästa vecka ska vi sätta igång honom, vilket jag verkligen ser fram emot!

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Haha, älskar att ett hästöra smitit med i bilden😂🐴

Svar: Eller hur, haha :D
Emma Elfstrand

2018-07-25 | 07:37:50
Anonym säger:

Är boppen och Tage fortfarande bästisar, eller övergav bobben tage för Bella?😅

Svar: Nu är de bästisar igen verkar det som, så Boppens Bella-fas är över ;D
Emma Elfstrand

2018-07-25 | 07:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: