Bouncing

Idag har Tage och Bella studshoppat under morgonen. Båda skötte sig riktigt bra, och film finns på instagram: systrarnaelfstrand. Vi hoppade varannan hög och låg studs, vilket vi föredrar att göra då det är så nyttigt. Även om Bella känns jobbig i dressyren nu efter sin vila så märktes det inte av när vi studsade skönt nog. Hon älskar verkligen att hoppa :) 

Så tjusig i sitt nya pannband från Divorce your horse också! 

Focus fick sig ett lätt dressyrpass men tyvärr har han trampat av sig en sko och förstört en bra bit av hoven, så antagligen blir det vila i någon vecka nu för hans del då vi märkte på honom att han var lite öm trots boots på.

Det är tur att han är söt i alla fall! Också i nytt pannband från DYH :) 

I eftermiddag ska Focus och Bella få massage och det ska bli spännande att höra om läget med Bellas muskler eftersom det blir första gången hon masseras här!

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Har DYH snabbknäppen på sina pannband?

Svar: Nej det har de inte :)
Emma Elfstrand

2018-07-17 | 13:38:10
lotta säger:

En jätte dum fråga eller önskan kanske jag har svårt att se skillnad nu när ni köpt focus och bella. Kan ni inte "skriva" göra en beskrivning eller vad man säger vem som har vilka tecken? Jag älskar eran blogg men nu blandar jag ihop focus bella

Svar: Vi har sagt att vi ska se till att lägga upp "höjdpunkter" på vår nya instagram (systrarnaelfstrand) där vi har en presentation av varje häst så det blir tydligt :D De kommer då finnas på vår presentation där!
Emma Elfstrand

2018-07-17 | 16:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: