Avramling på asfalt

 Alltså, herrejösses. Sicket gårdagkväll jag hade! Haha. En av mina största mardrömmar gick i uppfyllelse, fast i en mild version som tur var ;) 

Igår kväll så skulle jag och pappa rida ut på Tage och Focus. Jag och Tage skrittade först på asfalten, och när vi kommit en bit bort så blir Tage rädd för något. Jag försöker då styra honom lite åt det han blev rädd för, eftersom jag inte ville att han skulle gå mitt i vägen. Då blir han rädd IGEN, hoppar lite åt sidan, går halvt omkull så han lägger sig på knä, jag far i backen(relativt långsamt tack och lov) och han reser sig upp igen. Jag var i SÅN chock kan jag säga, haha. Kände hur jag spände hela kroppen medan jag föll, för att invänta eventuella smärtor. Som tur var så var det som sagt en ganska långsam avramling, vi skrittade ju liksom bara. Jag skrapade upp två knogar och känner mig idag lite stel i nacke och rygg, men that's it. 

Vi fortsatte att rida en liten sväng, och Tage var fasen spänd hela rundan. Fin där emellan dock! Focus skötte sig galant, tills han plötsligt blev halt. Vi förstod att det måste varit en sten, och det var det. En riktigt stor en, som kilat sig fast mellan skon och strålen. Bara att plocka ut den så var han fräsch igen! 
 
Idag blev det varsitt pass på banan för Tage och Focus. Tage och jag tränade på att hålla en jämn galopp över ett pyttehinder. Inte jättelätt, för Tage vill gärna springa på när han vänt upp mot hindret. Nyttig övning, och han skötte sig så bra så! Focus red jag ett kort och rätt kravlöst dressyrpass på, och red faktiskt över ett litet hinder! I skritt, med pappa på marken och massa godis. Lugnt och fint klev han över det. Sååå duktig! ♥ Jag har för övrigt vloggat hela dagen idag, så en LÅNG stallvlogg kommer upp på måndag, yäy :D

Jag och busTage ♥ 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Avramling på asfalt=Usch & fyy!
Tur att de gick bra!


Svar: Ja, verkligen himla tur! :)
Emma Elfstrand

2018-07-12 | 22:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: