Vilodag

Idag har grabbarna fått vila från ridningen. Vi var ute och longerade Bopps och han är fortfarande lite knackig men ändå betydligt bättre. För er som inte vet så gick han omkull i hagen förra veckan och har antagligen sträckt ena bogen för det ser onekligen ut så på rörelsemönstret och han visar inga andra symtom. Eftersom han är såpass bra idag så kommer vi nog att sitta upp och bara skritta lite på honom imorgon för att gymnastisera bogen uppe från ryggen. Det kanske är det sista som behövs för att han ska bli helt ren. 

En rolig sak som jag har gjort idag i alla fall är att jag bokade en resa till Malta tillsammans med två kompisar. Den 26 maj ska vi till St Julians och kommer vara där i en vecka. Ska bli himla härligt! Speciellt eftersom jag åker utomlands väldigt sällan, men nu kände jag att jag behövde unna mig en resa :) Försöker att inte resa för mycket med flyg eftersom det är en så stor miljöbov, men en resa varje/vartannat år tycker jag ändå är helt okej. 

Imorgon kommer en lång vlogg upp här! Missa inte det :)

/ Emma
 
Kommentarer
Anonym säger:

Åh va skoj med resan!
Det känns ju ganska lugnt med ang. miljöaspekten. Det finns dom som reser betyyydligt oftare med flyg ju så nog kan du unna dig en resa hehe:). Sen äter du ju veganskt också vilket är bra för miljön!

2018-01-07 | 21:13:59
Mai Mina säger:

Hestene deres er så søte

2018-02-12 | 18:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: