Uteritter i snön

Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli färdig. Lite sent blir det idag, men så är det ibland. 

Grabbarna har fått sig var sin uteritt idag! Jag och Emma började med Focus och Boppen, och Focus kändes jättefin idag! Tog ett mycket bättre stöd till bettet och höll fin takt. Boppen var också fin sa Emma. Imorgon blir det dressyrträning igen för de bruna, spännande!

Efter det red jag och Tage ut en sväng själva. Han var SÅ himla pigg, haha. Ville helst rejsa iväg i full fart hela rundan typ, men det fick han inte ;) Härligt med god energi i alla fall, och jag hoppas det håller i sig tills imorgon när jag tänkt rida på banan. 

Något som är så jävla tråkigt är dock att vi inte sett till vår älskade Iris på snart tre dygn... Hon är en liten äventyrare som försvinner något eller ett par dygn här och var, men nu tycker jag faktiskt hon kan ta och komma hem. Om hon lever... Vi låter det gå någon dag till men annars får vi nog faktiskt ta och göra en efterlysning på Facebook. Man blir ju orolig för de små djuren <3 

Min fina tjej <3

/ Anna
Kommentarer
E säger:

Nej men usch, jag skulle dö av oro! Hoppas att hon kommer hem igen <3

2018-01-23 | 20:52:35
Anonym säger:

Hej! Jag är en rätt tunn tjej som älskar hästar, men det här med ridstövlar har börjat bli ett problem. Jag har provat runt på hööks och my one etc. Men alla är för smala i vaden. Om jag går ner i storlekarna så blir de för små i foten. Sen är jag även tonåring och har inte världens bästa ekonomi, så de måste iaf kosta runt 2-3 tusen eller mer om de är väldigt prisvärda. Denna djungel asså... Några tips?

2018-01-23 | 21:22:30
Elin säger:

Det skadar ju inte att efterlysa henne redan nu? Någon kan ju ha sett henne någonstans? Då kan ni ju bara åka och hämta henne

2018-01-24 | 11:39:33
V säger:

Till anonym;

Jag köpte "alex boots" på mässan för något år sedan. Säljs att Upprätta ridsport och de samt han som äger märket brukar finnas på GHS och FHS. Man kan måtbeställa där. Har små fötter (för en vuxen) och stora vader - hittade inte heller stövlar som passade.
Numera heter märket Stivali Romitelli. Kolla deras insta stivali_romiteli_official samt upprattaridsport :)

2018-01-24 | 22:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: