Uteritter för hela slanten

Idag stod uteritt på schemat efter gårdagens dressyrträningar. Jag och Emma började med att rida ut på Focus och Boppen, och jääääklar vad halt det var idag! Inga problem för oss dock för vi hade ju broddar, men det märktes när vi skulle ta in och ut hästarna, haha. 

Tanken var att vi skulle trava dem i skogen och sen galoppera på en åker, men Focus var suuuperspänd eftersom han aldrig hade gått där tidigare, så vi fick skritta där istället. Därför blev det inte så mycket trav och galopp på rundan, så vi avslutade faktiskt med lite jogg i paddocken i lång och låg form. Focus hade redan från start ett bättre stöd fram till bettet och Boppen såg jättefin ut! 

Tage fick sig en tur ut i skogen i alla gångarter i alla fall. Galopp på åkern med. Det är lätt bland det härligaste som finns!

 
Ikväll blir det lugnt för min del. Jag och Samuel ska käka ost, kex och tryffelsalami till kvällsmat, hehe. Sett fram emot det hela veckan, är SÅ gott. Vi har för övrigt börjat nörda igenom alla säsonger av Arga snickaren, haha. Tycker det är ett superbra program. Älskar renovering och inredning, och Anders är väldigt härlig! Ska ni göra något speciellt ikväll? 

/ Anna
Kommentarer
Betty säger:

Googla runt efter gårdar och ridstövlar. Fönstershoppa och laga mat. Är sjuk så blir väldans lugnt, inte ens ridning 👎😰
Ha en fin kväll!

2018-01-20 | 18:35:39
Manda Stillnert säger:

Efter ha klivit upp 05.20 en lördag och både hunnit skriva omtenta & träning med ponnyn så blir de väldigt lugnt :)

2018-01-20 | 20:56:50
Bloggadress: http://nouw.com/mandastillnert

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: