Uteritt och promenad

I morse tog jag och pappa in de gamla grabbarna för att rida ut i skogen. Det är typ svartis överallt nu, så det är ju inte askul underlag direkt. Nog för att vi har broddar i våra dojor, men jag blir ändå nojig, haha. Så det blev en rätt lugn tur, dock i alla gångarter men med en hel del skritt mellan varven. De skötte sig bra som alltid, och pappa tyckte Boppen kändes fräsch. Det gjorde Tage också :) 

Emma gick en promenad med Focus, med lite jobb från marken. Han skulle göra halt när hon stannade, backa när hon ville och så vidare. Kändes som att han behövde en liten paus idag, men imorgon ska Emma rida honom lite lätt i paddocken. Sen blir det nog lite lugnare i början på nästa vecka :) Får ta hans träning lite som det kommer och känna efter vad han behöver! Det behöver man såklart på alla hästar, men Tage och Boppen känner vi ju utan och innan nu, typ :) 

 
Utöver det så har jag bokat tid för provning av bröllopsklänning!! AAAAH. Så himla spännande. Har dock inga förväntningar, även fast jag vet typ vad jag vill ha så vill jag inte bara gå in och tro att jag ska hitta den klänningen på tre röda, haha. Hellre bli positivt överraskad om jag gör det än att bli besviken över att jag inte gör det. 

Nu väntar jag på att Samuel ska sluta jobbet och komma hem med pizza. Jag har köpt godis till mig och ostbågar till honom, för ikväll mina vänner, blir det flôôôôôtkväll, som vi säger här på Västgötaslätta ;)

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: