Uteritt och om läkarbesöket

I morse for jag till Lidköping för att gå till ortopedmottagningen. Jag tycker alltid det är så svårt att återberätta vad läkare säger, just för att jag inte riktigt har koll på kroppen och sådär, men ska försöka i alla fall. Tydligen så är lårbenshalsen "förtjockad" i slutet, alltså där det går ihop i bäckenet och allt, så man kommer behöva fräsa bort lite från skelettet så att det passar ihop bättre, typ. Så flummigt förklarat känner jag, haha, men ni förstår säkert vad jag menar ändå?
Detta har jag antagligen på båda benen, så jag gissar att jag kommer behöva göra två operationer. Dock är det inga komplicerade operationer. De görs med titthål och jag kommer återhämta mig snabbt. SÅÅ skönt!!!!! Ska in på MR av hela bäckenet/höfterna först, så operation är inte bokad än. Ska ju gifta mig i år så vill inte att det krockar liksom, hehe. I värsta fall får jag väl opereras nästa år. Jag har ju gått med den här smärtan ett bra tag och är van, men det är klart att det hade vart skönt att få bukt på problemet så snart det bara går :)

Och i eftermiddags så var pappa snäll och kom ut och hjälpte oss att rida ut på alla tre. På somrarna när det är ljust längre så är det inga problem att få med någon till att rida på em/kväll, men nu blir det ju lite klurigare. Jag och Emma gjorde iordning grabbarna så pappa behövde bara byta om och sitta upp, hehe. Lyx ;) Pappa red Focus, jag red Tage och Emma red Boppen. Alla tre grabbarna var spända och pigga, haha. Focus fick några bock-ryck med pappa men han satt minsann kvar, duktigt! Tage som inte brukar vara spänd tyckte att typ allt var läskigt och Boppen var "som en ångvält" som Emma beskrev det. Kul med energi på dem i alla fall, hehe.

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Haha Dampetorp, kanske var därför Focus fick lite dampryck ;)

2018-01-25 | 18:41:46
Anonym säger:

Hästarna, tripp, trapp, trull🐴😍

2018-01-25 | 19:24:55
Lisa säger:

Heja pappsen! Haha xD Men gud så skönt att du kommer bli bra i höfterna så småningom och att det inte är en komplicerad operation :)

Svar: Ja det känns verkligen så himla skönt! :)
Emma Elfstrand

2018-01-25 | 21:14:38
Anonym säger:

Kämpa på, hästarna är så söta. Hoppas det blir bra med höfterna.

2018-01-25 | 21:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: