Uteritt och läskig varelse

Idag började jag och Emma med att fixa allt i stallet, för att sedan ta in Boppen för lite borstning, massage, lite mat och longering. Han ser verkligen supermycket bättre ut, så snart är han nog back on track igen! Vi planerar att han får vila veckan ut och sen sätter vi igång igen på måndag förhoppningsvis. Som tur är så rör han sig ju hela tiden i hagen, så han blir inte alltför stel. 

Efter det red vi ut på Focus och Tage, och idag triggade Focus igång Tage så han blev skrämd för massor, haha. Inte lätt att vara nykomlingen som kanske knappt blivit uteriden, vem vet ;) En presenning var superläskig, hästar, hål i marken och allt vad det var. Som tur är så gör han ingenting mer än rycker till lite. De skötte sig bra i alla fall!

Men, sjukaste saken hände på vägen hemåt. Jag och Emma skrittade på en grusväg, och då är det lite bostadshus, åkrar, och en skog som syns. Vi såg något beiget, långt och myr-liknande som gick längs med skogskanten(kanske 150-200m bort). Det såg så onaturligt ut, för hen såg ut att vara över 2m lång och hade ett superstort huvud till en liten kropp och rörde sig märkligt. När vi red bakom lite buskar och ett hus så försvann plötsligt varelsen. Vi skrittade tillbaka för att se om den inte dök upp igen, men tillslut gav vi upp och red hemåt igen. Då när vi skrittat en bit bort så såg vi en människa i skogen, iklädd beiget. Men grejen var att när vi såg hen gå längs skogsbrynet så såg hen så mycket större och mer onaturlig ut. Emma är övertygad om att det var något konstigt där i skogen men jag tror att det var människan som bara såg annorlunda ut från sidan, haha. Och jaa... Vi kommer väl aldrig riktigt veta nu heller ;) 

 
/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: