Tre fina grabbar

Idag har alla tre hästar fått gå varsina pass på banan. Jag och Emma började med att rida Tage och Boppen, och jag kan säga att Tage är så jäkla fin nu!! Superfin takt i alla gångarter, så mjuk han kan bli med sin kropp som inte är helt 100 och gick att variera formen i alla gångarter. I galoppen vill han annars inte gärna länga ut sig, men det gjorde han idag. SÅ duktig röding <3

Boppen såg fräsch ut med Emma så nu håller vi innerligt tummarna för att han är fortsatt fräsch! Om han är det ska han få skutta lite i helgen :D Tage också för den delen.

Focus däremot... Oj oj. Den grabben har antingen lite överskottsenergi, eller så är han förbannad på oss för han bockade minsann idag! Jag och Emma filmade ju till ett samarbete idag, och då skulle jag galoppera Focus längs långsidan och stå upp i lätt sits men då skuttade han åt sidan, bockade, flängde med huvudet och hade sig. Haha! Kan väl inte påstå att jag var nära på att tugga grus, men jag tappade stigbygeln och klämde mig fast för kung och fosterland.
Utöver buset så var han dock fin! Han är SÅ mycket mer påverkbar i formen nu och det är klart som tusan att det blir jobbigt för honom då så han protesterar eller försöker komma undan liksom. Vi jobbade vidare med massor av övergångar i alla gångarter, och att han ska ställa i nacken och inte försöka kika på hästarna som går i hagen. Duktig var han i vilket fall som helst! 

Emma fotade oss, och vi ska se till att lägga in bilderna i eftermiddag så vi kan bjuda på några ikväll! :)

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Min häst ändrade sig helt från provridningen till jag hade fått hem honom. Mkt mer energi än vad han visat vid provridningen. Intalar mig att han nu är levnadsglad 🙈☺️

2018-01-11 | 16:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: