Torsdagsplaner

Hej allihopa! Jag och Anna har haft lite fullt upp med jobb de senaste dagarna, så att tidsinställa blogginlägg har inte varit prio ett direkt. Här kommer i alla fall en liveuppdatering med dagens planer. 

Idag ska alla hästar ridas i paddocken, och vi börjar nu på morgonen och kör all ridning + stallsysslor under förmiddagen. När Anna rider Focus tänkte jag fota (bilder till bloggen) och filma litegrann (till ett samarbete). I eftermiddag kommer mamma hit och ska hjälpa oss att fota och filma material till samarbetet som ska upp på måndag. 

När det är klart (brukar alltid ta längre tid än beräknat) får jag se om jag nöjer mig med jobb för dagen och drar till gymmet, eller fortsätter med lite mer datajobb. Har endel bokföring att ta tag i, och även redigering av det vi ska filma idag såklart, men det kan jag lika gärna göra imorgon när vi inte ska filma någonting :) 

Imorgon kommer den här videon upp på vår vardagskanal: Emma & Anna Elfstrand. Se till att prenumerera på den om ni inte redan gör det :) 

/ Emma 
Kommentarer
Marielle säger:

Jag är jätteimpad över att ni hinner med allt - bloggar, vloggar, hästar, jobb, livet! 😀👌🏻

Svar: Vad snäll du är! Kram ♥
Emma Elfstrand

2018-01-11 | 10:10:54
Bloggadress: http://www.nouw.com/mariellefriman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: